CHP'ye Hakaret Eden TBMM Personeli Görevden Uzaklaştırıldı - Son Dakika
Güncel

CHP'ye Hakaret Eden TBMM Personeli Görevden Uzaklaştırıldı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP hakkında sosyal medyadan hakaret içerikli paylaşımlarda bulunan Meclis personelinin açığa alındığı söyledi.

18.11.2016 21:04  Güncelleme: 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Özel, Meclis personeli olduğu tespit edilen kişinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partileri hakkında sosyal medyadaki paylaşımlarına da değindi. Söz konusu kişinin son bir ayda partiye dönük 43 adet hakaret içerikli paylaşımının bulunduğunu belirten Özel, söz konusu kişinin bilgisayarını tutanakla Meclis Genel Sekreterliğine teslim edildiğini söyledi.

Söz konusu kişinin açığa alındığının kendilerine ifade edildiğini aktaran Özgür Özel, şunları kaydetti:

"İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

"Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti'nin kırmızı plaka listesini de bir yerden bulmuş, fotoğrafını çekmiş, biz peşinden koşarken masasından bunları kaçırmaya çalışıyordu. Meclis Başkanlığına bunları da yollayacağız. 1990'larda da Meclis'te çalışan, o günkü iktidar partilerinden yana yaklaşımıyla tanınan, Susurluk faciası sırasında birtakım şüpheli hareketinden dolayı Milli İstihbarat Teşkilatının, dönemin Meclis'teki gözcüsü olduğu nitelendirilmiş bu kişinin geçmişini, bugününü ve bugün nasıl bir çalışma içinde olduğunu da izlemeye devam edeceğiz."

TBMM BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

TBMM Başkanlığı İletişim Ofisince yapılan yazılı açıklamada, bazı basın ve yayın organlarında, TBMM'de çalışan bir memurun sosyal paylaşım sitesinden CHP'ye hakaret etmesi üzerine bilgisayarına el konulduğu yönünde çıkan haberler üzerine, açıklama gereği duyulduğu belirtildi.

YAKIŞIKSIZ PAYLAŞIMLAR

TBMM Genel Kurulu'nun dünkü birleşiminde dile getirilen ve bugün ulusal basında yer alan TBMM Başkanlığı personeli B.T.'nin, sosyal medyadaki bazı siyasi parti ile liderlerine yönelik yakışıksız ve hakaret içeren paylaşımlarının üzüntüyle karşılandığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

"Başkanlığımızca söz konusu paylaşımların tasvip edilmesi ve görmezlikten gelinmesi söz konusu olmadığı gibi bu tür paylaşımlar esefle kınanmaktadır. Paylaşımları nedeniyle ilgili personel görevden uzaklaştırılmış olup, hakkında gereken idari soruşturma işlemi de başlatılmıştır."

CHP\'ye Hakaret Eden TBMM Personeli Görevden Uzaklaştırıldı

Son Dakika Güncel CHP'ye Hakaret Eden TBMM Personeli Görevden Uzaklaştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement