CHP Yozgat Milletvekili Adayı Onur Kaytan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Yozgat Milletvekili Adayı Onur Kaytan Açıklaması

CHP Yozgat Milletvekili Adayı Onur Kaytan Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Adayı Onur Kaytan, 1 Kasım’da Yozgat’tan milletvekili seçildiğinde CHP’nin Merkez Türkiye Projesi’nin Yozgat olacağını söyledi.

12.10.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Adayı Onur Kaytan, 1 Kasım'da Yozgat'tan milletvekili seçildiğinde CHP'nin Merkez Türkiye Projesi'nin Yozgat olacağını söyledi.

Yozgat halkının AK Parti iktidarına verdiği desteğe göre Yozgat'ın altın çağını yaşaması gerektiğini ifade eden CHP Yozgat Milletvekili Adayı Onur Kaytan, "Yozgat AK Parti iktidarı ile buharlaşmıştır. Yozgatlı doğduğu toprakları terk etmiş, 250 bin Yozgatlı ekmek bulmak için başka şehirlere göç etmiştir" dedi. Esnafın, çiftçinin icralık olduğunu artık, büyük bir ekonomik krizin içerisinde yer aldığını ifade eden Kaytan, "Çiftçi 5 tonun üzerinde buğday satarsa ancak 1 ton mazot alabilmektedir. 3 ton buğday satarsa 1 ton gübre alabilmektedir. Mazot gübre fiyatları yükselirken, AK Parti iktidarında çiftçinin ürettiği ürün sürekli düşmüştür. Esnafımız sattığı ürünün yerine yenisini koymakta zorlanmaktadır, iş yapamayan esnaf, tarlasından gelir elde edemeyen çiftçi köyünü terk etmek zorunda kalmıştır" diye konuştu.

Yozgat'ta işsizliğin Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu vurgulayan Kaytan, "AK Partili milletvekilleri Yozgat'a 3'üncü organize sanayi bölgesini kuracaklarını söylüyor. İkinci organize sanayi bölgesi dedikleri özel bir şahsa ait fabrika sahası. Öncelikle birinci organize sanayi bölgesinin için doldurup, orada çalışan işletmelerin, sorunlarını çözümlesinler, oradaki iş adamlarımıza destek olsunlar. Birinci organize sanayi bölgesini doldurmadan ikinci, üçüncünün sözünü vermek vatandaşı kandırmaktan başka bir şey değildir. Duble yol diyorlar. Yozgat'ın duble yol çalışmaları yılan hikayesine dönmüştür. Bir türlü bitirilemediği gibi onlarca vatandaşımız canından olmuştur. Yine hızlı teren dediler, ne zaman geleceğini bilen dahi yok. Havaalanı diye hiçbir şey yok. AK Parti olmayan şeyleri olmuş gibi göstererek vatandaşımızı kandırıyorlar" şeklinde konuştu.

ÖDÜNÇ OY İSTİYORUZ

1 Kasım'da Yozgat'ta milletvekili seçildiklerinden CHP'nin 'Merkez Türkiye Projesi'nin Yozgat olacağını ifade eden Kaytan, "Merkez Türkiye Projesi kapsamında Anadolu'ya kurulacak 'mega kent' ile 2 milyon 200 bin kişilik istihdam yaratılacak. Projenin en önemli olan kısmı Türkiye'nin ortasında olması, limanlara eşit mesafede olması, ulaşımı kolay olmasıdır. Biz Yozgat'tan milletvekili seçildiğimizde bu projeli Yozgat'a uygulayacağız. O yüzden biz bütün halkımızda bir defaya mahsus ödünç oy istiyoruz. Biz söz verdiklerimizi yapamaz isek sandıkta hesabini bize zaten soracaklardır. Biz Yozgat için Yozgatlı için, Türkiye için yola çıktık. 1 Kasım seçimleri çok önemli bir seçimdir. Vatandaşımızın sandık başında vicdanını dinlesin bugünkü durumdan memnun ise oyunu versin, memnun değil ise CHP'ye oy vermelerini istiyorum. Sandığa gittiğiniz zaman elinizi vicdanınıza koyun eğer karnınız tok, uykunuzu rahat uyuyorsanız bildiğinizi yapın, ama karnınız aç, uyku uyuyamıyorsanız, çocuklarınızı okutamıyorsanız buyurun CHP'ye 1 Kasım da oy verin" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Yozgat Milletvekili Adayı Onur Kaytan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement