CHP Yumurtalık İlçe Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

CHP Yumurtalık İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

CHP Yumurtalık İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

CHP Yumurtalık İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı özel idare toplantı salonunda yapıldı.

15.06.2016 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Yumurtalık İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı özel idare toplantı salonunda yapıldı. İl Başkanı Ayhan Barut, Adana'nın iki sahil ilçesinden biri olan Yumurtalık'ın CHP'nin sosyal demokrat politikalarıyla ayağa kalkabileceğini söyledi. Barut, "Yumurtalık'ı CHP'li yapacağız, çünkü Yumurtalık'ın CHP'ye ihtiyacı var. CHP'siz Yumurtalık eksik kalıyor" dedi.

İl yöneticileri, Adana milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, Aydın Uslupehlivan, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Solmaz ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Muhittin Eryiğit, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıları kınadı. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunun altını çizen Eryiğit, 2019 yerel seçimlerinde Yumurtalık'ı CHP'li yapmak için İl Örgütünün koordinasyonunda, milletvekillerinin de desteğiyle canla başla çalıştıklarını ifade etti.

Türkiye'de yaşanan güncel siyasi gelişmelere değinen İl Başkanı Ayhan Barut, çağdaş, aydınlık Türkiye'nin, Cumhuriyetin teminatı Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu ifade ederek, "CHP var olduğu sürece laik, demokratik Cumhuriyet de var olacaktır. Yılmayacağız, korkmayacağız, sinmeyeceğiz ve el ele verip, çok çalışarak çocuklarımıza yaşanabilir bir ülke, çağdaş bir medeniyet bırakmak için Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Adana'nın göz bebeği ilçeleri arasında yer alan Yumurtalık'ın hak ettiği yerde olmadığına işaret eden Barut, Yumurtalık'ın sosyal demokrat politikalarla ayağa kalkabileceğini kaydetti. Geçmişte yapılan küçük hatalar nedeniyle kaybedilen ilçe belediyesini 2019'da CHP'li yapmak için il ve ilçe örgütü ile milletvekillerinin ve partililerin yoğun bir çalışma programı uygulayacağını dile getiren Barut şöyle konuştu:

"Önümüzdeki üç yılı çok iyi değerlendireceğiz ve bu süre içerisinde Yumurtalık'ı karış karış gezip Cumhuriyet Halk Partisi'nin politikalarını, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını doğru bir şekilde anlatacağız. Yumurtalık'ı CHP'li yapacağız, çünkü Yumurtalık'ın CHP'ye ihtiyacı var. CHP'siz Yumurtalık eksik kalıyor. Yumurtalık'ı turizmde, balıkçılıkta, tarımda hak ettiği konuma getirip Adana'nın parlayan bir ilçesi haline getirmek boynumuzun borcudur."

Toplantının devamında danışma kurulu üyeleri CHP'nin Yumurtalık'ta nasıl başarıya ulaşacağı konusundaki görüşlerini aktardılar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Yumurtalık İlçe Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement