CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş; Alaplı'da Ziyaretler Yaptı - Son Dakika
Yerel

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş; Alaplı'da Ziyaretler Yaptı

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş; Alaplı\'da Ziyaretler Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, hükumetin bir an önce kurulması gerektiğine dikkat çekerek "Vatandaşlarımız beklentisi, Türkiye’nin hükümetsiz kalmamız ve bir an evvel hükümetin kurulması yönündedir" dedi.

06.08.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, hükumetin bir an önce kurulması gerektiğine dikkat çekerek "Vatandaşlarımız beklentisi, Türkiye'nin hükümetsiz kalmamız ve bir an evvel hükümetin kurulması yönündedir" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Alaplı Kaymakamlığı, Alaplı Belediye Başkanlığı, Adliye, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Alaplı Devlet Hastanesi, Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı MYO, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odası, Ziraat Odası, Şoförler Odası, Orman İşletmesi ve Esnaf Kefalet Odasını ziyaret etti. Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretinde konuşan Oda Başkanı Recep Ocak, Organize Sanayi Bölgesinin kamulaştırılması ve plan proje ihalesi tamamlanmış olup bakanlıkta onay beklediğini söyledi. TSO olarak amaçlarının İlçedeki işsizliğin önüne geçmek olduğunu vurgulayan Ocak, şöyle dedi:

"Islah Organize Sanayi Bölgemizdeki çalışmalarımız devam ediyor. Bu bölgede sanayileşme alanı olan alanlar tarım arazi olarak görünüyordu. 2012 yılında yapılan başvurular neticesinde Özel İdare tarafından bu alanlar sanayi alanı olarak işlendi. Şu an mevcut yeri olan biri kendi arazisinin üzerine yatırım yapabilecek. Bizim amacımız bu bölgeyi OSB statüsüne aldırmaktır. Kullanılmayan alanları sanayi alanına dönüştürmek için uğraşıyoruz. Burada yer almış ancak tarım arazisi olduğu için yatırım yapamayan iş adamlarımız vardı. Gebze'de boru profil üretimi yapan bir iş adamımızın burada 40 dönümlük bir arsası var. Yatırımı düşünüyor. Yatırım yaptığı taktirde 250 kişiye istihdam sağlayacak. Bu alanı sanayi bölgesine çevirebilirsek İlçemizdeki işsizliği çözüme kavuşturmuş olacağız."

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, da Türkiye'nin geldiği nokta itibariyle birikmiş sorunları olduğunu belirtti. AK Parti ile hükümet görüşmelerinin devam ettiğini anlatan Demirtaş, "Ramazan ayında TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Ereğli'ye gelmişti. Hisarcıklıoğlu, aynen şunu söylemişti; "Burada koalisyon kurulmuş 5 milletvekili aynı masa etrafında bizim iş dünyasının beklentisi de biran önce hükümetin kurulmasıdı." demişti.

Milletimiz, halkımız AK Parti'ye diyor ki; "Sen 13 yıl Türkiye'yi tek başına yürütüyordun. Yanına bir koalisyon ortağı al onunla devam et o seni dengelesin. Milletimiz bunu istiyor. AK Parti ile hükümet görüşmeleri devam ediyoruz. Genel başkanlar bir görüşme yapacak. 2 hafta içinde koalisyon oluyor mu, olmuyor mu belli olacak. Koalisyon olursa ne olur güçlü bir hükumet ortaya çıkar. Yapısal sorunlar çözülebilecek. Türkiye bu çalkantılı ve krize namzet olan bir dönemde güçlü bir hükumetle girersek biz bunu atlatırız düşüncesindeyim. Vatandaşlarımız beklentisi Türkiye'nin hükumetsiz kalmamızı ve bir an evvel hükumetin kurulması yönünde." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş; Alaplı'da Ziyaretler Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement