Chpli Başkanlar Küçükkuyu'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Chpli Başkanlar Küçükkuyu'da Toplandı

Chpli Başkanlar Küçükkuyu\'da Toplandı

CHPli belediye başkanları 2015 yılının son toplantılarını Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdiler.

13.12.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHPli belediye başkanları 2015 yılının son toplantılarını Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdiler.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gelibolu Belediye Mustafa Özcan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz, Karabiga Belediye başkanı Muzaffer Karataş, Kavakköy Belediye Başkanı Necati kopça ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ın makam odasında bir araya geldiler. Başkanlar, daha sonra İsmail Öran Sanat Merkezi'nde hat ve varak sanatçısı Melda çıkanların 'Huzur' temalı sergisinin açılışına eşleri ile birlikte katıldılar. Çanakkale'deki CHPli belediye başkanlarının her ay yaptıkları değerlendirme toplantıların sonuncusu Küçükkuyu Zeytin Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya Çanakkale'de belediye başkanlığını kazanmış tüm ilçe ve belde başkanları katılıp aralık ayı değerlendirmesini yaptı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chpli Başkanlar Küçükkuyu'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement