Christopher Harrıson Ayaklarınızı Yerden Kesmeye Geldi - Son Dakika
Güncel

Christopher Harrıson Ayaklarınızı Yerden Kesmeye Geldi

Christopher Harrıson Ayaklarınızı Yerden Kesmeye Geldi

Madonna, Rihanna, Pink gibi isimlerle çalışan, fizik yasalarına meydan okuyan AntiGravity Fitness'in yaratıcısı Christopher Harrison NuYu Gym'de.

22.05.2014 16:20  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süspansiyon fitness ve havada yoga olarak da tanımlanan, AntiGravity Fitness'ın yaratıcısı Christopher Harrison, NuYu Gym'de eğitim vermeye geldi. 22 – 25 Mayıs tarihlerinde, NuYu Gym'de AntiGravity Fitness çalışmaları yaptıracak olan Christopher Harrison'ın öğrencileri arasında Madonna, Mariah Carey, Brithney Spears, Cher, Rihanna, Pink, P. Diddy, Richard Branson, Olimpic Ceremony, 50 Cent ve başkan Obama gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

"When you open up space in the body, you open up space in the mind which in turn allows you to live life more Freely!/ Bedenini evrene açtığında, zihnini de açarsın ki, bu da beraberinde senin daha özgür yaşamanı sağlar!" – Christopher Harrison.

Tavana, salıncak gibi iki noktadan asılan, ipek dokulu bir hamak yardımı ile adeta yer çekimine karşı koyarcasına, havada yüzer, uçar ve dans eder gibi hareketlerle yapılan AntiGravity Fitness, kişinin kendi ağırlığı ile tüm vücudunun, eklemlerinin, kaslarının en etkili şekilde çalışmasını sağlıyor. Vücuttaki etkileri dışında, korkuların azalması, benlik saygısı ve öz güven gelişimi, serotonin, endorfin, okstasin, dopamin mutluluk hormonlarının salınımını çoğaltma, öğrenme yeteneğini arttırma gibi yararlarıyla da AntiGravity Fitness sadece bedene değil, kişinin ruhuna da dokunuyor. Bu benzersiz deneyimi, sistemin yaratıcısı ile yaşamak isteyenler NuYu Gym'de yerlerini ayırtabilir, bu tekniği düzenli olarak uygulamak isteyenler ise, Türkiye'de sistemin tek yetkili eğitim noktası olan NuYu Gym'de AntiGravity Fitness derslerine katılabilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Christopher Harrıson Ayaklarınızı Yerden Kesmeye Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement