Çiçek Açan Şehirler" Projesinin Jüri Üyeleri Antalya'ya Geliyor - Son Dakika
Yerel

Çiçek Açan Şehirler" Projesinin Jüri Üyeleri Antalya'ya Geliyor

Çiçek Açan Şehirler" Projesinin Jüri Üyeleri Antalya\'ya Geliyor

Antalya’nın Kaleiçi ile katıldığı “Çiçek Açan Şehirler” projesinin jüri üyeleri Antalya’ya geliyor.

20.07.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kaleiçi ile katıldığı "Çiçek Açan Şehirler" projesinin jüri üyeleri Antalya'ya geliyor.

Kanada merkezli bir sivil toplum örgütünün başlattığı uluslar arası bir yarışma olan "Çiçek Açan Şehirler" projesinde sona geliniyor. Toplumsal katılım sağlanarak şehirlerin çiçeklendirilmesini ve yeşillendirilmesini teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmaya Antalya "Çiçek Açan Antalya" projesiyle katılırken, Kaleiçi'nde Hıdırlık Sokak, Mermerli Sokak, Hesapçı Sokak ve Eski Yanık Hastane alanı çiçeklerle süslendi.

Antalya sokaklarını değerlendirmek üzere Kanada'dan 22 ve 25 Temmuz tarihleri arasında Antalya'ya gelecek olan jüri üyelerinin Antalya Valisi Muammer Türker ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret edecekleri belirtilirken, jüri üyelerine proje sunumunun yapılacağı bildirildi. Düden ve Kurşunlu şelalerini de gezecek olan jüri üyelerinin Expo 2016 Alanı'nda ağaç dikecekleri kaydedildi.

"Çiçek Açan Antalya" projesinin, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Valilik, Expo 2016, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Peyzaj Mimarları Odası ve STK'larla işbirliği içinde yürütüldüğünü belirtildi. Yaklaşık 4 milyon 530 bin lira bedel ile uygulamaya çıkan Kaleiçi Hıdırlık Sokak Kentsel Tasarım Projesi'nin, 9 Mart 2015 tarihinde başladığı ve 6 Temmuz 2015 tarihinde yapımının tamamlandığı kaydedildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiçek Açan Şehirler' Projesinin Jüri Üyeleri Antalya'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement