Çiçek, Bayram Namazını Gölbaşı'nda Kıldı - Son Dakika
Politika

Çiçek, Bayram Namazını Gölbaşı'nda Kıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin, “İşin en kolay kısmı seçimdir.

28.07.2014 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin, "İşin en kolay kısmı seçimdir. Bu iş ne zaman millete gitse millet en doğru kararı verir" dedi.

TBMM Başkanı Çiçek, bayram namazını Gölbaşı'ndaki Prof. Dr. Ali Yücel Uyarel Camisinde kıldı. Bayram namazı sonrası İslam aleminin bayramını tebrik eden Çiçek, huzur içinde bayram geçirmeyi temenni etti.

İslam dünyasının İslam tarihinin en kanlı dönemini yaşadığını kaydeden Çiçek, şöyle konuştu: "Birinci kanlı dönem Kerbala'dır, ikincisi Moğol istilasıdır. Üçüncüsü de birkaç seneden beri Afganistan'dan Pakistan'dan Ortadoğu'dan Kuzey Afrika'ya varıncaya kadar nerede İslam coğrafyası varsa kan dökülmeye devam ediyor. Halbuki bizim dinimiz barış dinidir, esenlik dinidir, terörle ilgisi yok kanla kinle ilgisi yok. Kardeşlik dinidir ama maalesef bütün bu özelliklerine rağmen İslam dünyası büyük acılar içerisindedir."

Son zamanlarda İsrail'in yaptığı kanlı katliamlar olduğunu anlatan Çiçek, şunları söyledi: "İnsanlık tarihinin yüz karasıdır. Bayram demeden, ramazan demeden çoluk çocuk, kadın, yaşlı demeden insanlar hayatlarını kaybetmeye öldürülmeye devam ediyor. Böyle bir ortamda bayramı kutlamaya çalışıyoruz. Ümit ediyoruz bunlardan gereken dersi İslam alemi olarak çıkarırız. Kardeşliğimizi kuvvetlendiririz birçok sorunu da geride bırakırız. Temennim odur. Bu bayram vesilesiyle elde ettiğimiz kazanımlar bütün bir yıl devam etsin. Milletimizin tekrar bayramını tebrik ediyorum."

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin ise Çiçek, şunları söyledi: "Hayırlı olur. İşin en kolay kısmı seçimdir. Bu iş ne zaman millete gitse millet en doğru kararı verir. Burada da en doğru kararı verecektir. Ülkemiz için hayırlı olsun." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çiçek, Bayram Namazını Gölbaşı'nda Kıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement