Cemil Çiçek: PKK Terör Örgütü Kuzu Postuna Bürünmeye Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Cemil Çiçek: PKK Terör Örgütü Kuzu Postuna Bürünmeye Çalışıyor

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "sempati toplamaya çalışan PKK terör örgütü var. Şimdi kuzu postuna bürünmeye çalışıyor ama vahşi bir kurt olduğunu gözden uzak tutmamak gerekiyor." dedi.

25.12.2014 16:59  Güncelleme: 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Maalesef bölgemizde DEAŞ'e karşı mücadele verirken, sempati toplamaya çalışan PKK terör örgütü var. Şimdi kuzu postuna bürünmeye çalışıyor ama vahşi bir kurt olduğunu gözden uzak tutmamak gerekiyor. DEAŞ ise hepimizin başının belasıdır, bu beladan birlikte kurtulmamız gerekiyor" dedi.

IRAK BAŞBAKANI İBADİ'YLE GÖRÜŞTÜ

Çiçek, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ve beraberindeki Irak'lı bakanları kabul etti. Bu ziyareti tarihi bir ziyaret olarak değerlendiren Çiçek, "Bölgemizde hepimizin üzüldüğü, canını sıkan, olmaması gereken çok önemli gelişmeler olmaktadır. Bugün yaklaşık 50 Irak'lı kardeşimiz terör saldırısında hayatını kaybetti, Allah'dan rahmet diliyoruz, hepimizin başı sağolsun, acınızı paylaşıyoruz" diye konuştu. Çiçek, bu olayların, iki ülkenin ne kadar sıklıkla görüşmesi gerektiğini, terör konusunda işbirliği yapması gerektiğini ortaya koyduğunu ifade ederek, "Çünkü bu acıları biz de yaşadık, belli bir süredir bir durgunluk olsa bile yaşama potansiyeli her zaman var" diye konuştu.

"IŞİD'E ÇOK SAYIDA KURBAN VERDİK"

Irak Başbakanı Al Abadi de sıcak karşılamadan dolayı Cemil Çiçek'e teşekkür etti. Parlamento alanında yapacakları işbirliğinin, iki ülke ilişkilerini güçlendireceğini belirten El İbadi, Türkiye ile bir çok alanda daha fazla işbirliği yapılmasını istediklerini söyledi. El İbadi, işbirliği yapılacak alanların başında, bölgede çok önemli yer tutan terör ve teröre karşı mücadeledeki askeri işbirliği olduğunu vurguladı.

"PKK, KUZU POSTUNA BÜRÜNMEYE ÇALIŞIYOR"

Irak Başbakanı'nın konuşmasının ardından tekrar söz alan Cemil Çiçek, şunları kaydetti: "Terörle mücadele dinamik bir süreç. Alınan tedbirleri sık sık birlikte gözden geçirmek gerekiyor. Çünkü bugün aldığımız tedbirler belki bir ay sonra beş ay sonra yetmiyor olabiliyor. Maalesef bölgemizde DEAŞ'e karşı mücadele verirken, sempati toplamaya çalışan PKK terör örgütü var. Şimdi kuzu postuna bürünmeye çalışıyor ama vahşi bir kurt olduğunu gözden uzak tutmamak gerekiyor. DEAŞ ise hepimizin başının belasıdır, bu beladan birlikte kurtulmamız gerekiyor. Bu konularda birlikte yapılacak çok şey var."

Cemil Çiçek: PKK Terör Örgütü Kuzu Postuna Bürünmeye Çalışıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cemil Çiçek: PKK Terör Örgütü Kuzu Postuna Bürünmeye Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ozan: Sizin sorununuz yanlış yaptıklarını yapmamış gibi görmenizdir. Siz değilmisini PKK yi bu kadar şımartan ve sevimli göstermeye çalışan. sırf açılım zarar görmesin diye şehitlerimizi bile kazara vurulmuş, husumetten vurulmuş namus davasından vurulmuş diye gösteriyorsunuz. 10 2 Yanıtla
  • alien: AKP milletvekilleri ve tüm üyeleri de insan kılığına girmiş gibiler :-) 9 1 Yanıtla
  • ahmet: evet pkk kuzu masum yıllarca terör estirmedi sokakları yakmadı olayların hepsinin başında polis ve asker var Abdullah öcalanda masum hatta çıkaralım bir bakanlık veya eyalet valiliği verelim yazık yatmasın orada yeter 6 2 Yanıtla
  • Zonguldak: Adam Irak bitmiş takım elbise obiçim gülüyor Sanki hiç bir şey yok savaş yok oh iyi valah Gülüyo Irak ta her gün insan ölüyo nasıl dünya Anlamadım gitti 6 1 Yanıtla
  • Welat azad kobani: Kurt çakaldan iyi 4 3 Yanıtla
  • Osmanlı: Kurt değilssiniz kıro çakal belki her gün leşleriniz geliyor tc ye 1 5 Yanıtla

Advertisement