Çiçekdağı Esnaf Odası Karadeniz Bölgesi İftar Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Çiçekdağı Esnaf Odası Karadeniz Bölgesi İftar Programına Katıldı

Çiçekdağı Esnaf Odası Karadeniz Bölgesi İftar Programına Katıldı

Çiçekdağı Esnaf ve sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Hikmet Erdoğan TESK Ramazan ayı münasebetiyle Amasya'da düzenlediği Bölgesel İftar Programına katıldı.

15.07.2014 10:04  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiçekdağı Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Hikmet Erdoğan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonunun (TESK) Ramazan ayı münasebetiyle Amasya'da düzenlediği Bölgesel İftar Programına katıldı.

Erdoğan Amasya İftar programı sonrasında yaptığı açıklamada, ""Genel Başkanımız Bendevi Palan Döken İftar konuşmasında Türkiye'de Esnaf ve Sanatkarların çalışma hayatını düzenleyen kanun tasarısının bir türlü gündeme gelmediğini şuanda başbakanlıkta beklediğini ve torba yasada Esnaf ve Sanatkarımızın yapılandırmayla ilgili çalışmaları devam ettiğini, esnaf emeklilerinden kesilen haksız yüzde 15 payın devam etmemesi ancak bir kanun değişikliğiyle mümkün olacağını, torba yasayla sadece sosyal güvenlik primi değil borçlarımızın vergi borçlarımızın da tekrar bir yapılandırılmayla esnafımızın rahat bir nefes alacağını belirtti bu durum da bizleri mutlu etti" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiçekdağı Esnaf Odası Karadeniz Bölgesi İftar Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement