Cide'ye İkinci Halı Saha Yapılması İçin Çalışma Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Cide'ye İkinci Halı Saha Yapılması İçin Çalışma Başlatıldı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Cide’ye ikinci bir halı saha yapılması için çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

25.03.2016 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Cide'ye ikinci bir halı saha yapılması için çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, gençlere büyük önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda gençlerin spora yöneltilmesi için mevcut hal sahanın bakımını yapacaklarını ve Cide ilçesine ikinci bir halı sahanın da kazandırılması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Cide Kaymakamlığına bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait halı sahanın özelliğini kaybettiğini ifade eden Demir, "Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait halı sahanın bakımı, Spor Toto teşkilatından sağlanan destek ile yapılacak. Gençlerimiz daha iyi tesislerde spor yapma imkanına kavuşmuş olacaklar. Sadece halı saha değil, basketbol ve tenis kortu da elden geçirilecek. Ben hemşehrilerimize asıl müjdeyi vermek istiyorum. Cide'ye ikinci bir halı saha kazandırmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Kapalı, kışında rahatça futbol oynanabilecek bir kompleksi Cide'ye kazandırmak istiyoruz. Sadece Cide'ye değil, tüm ilçelerimize gençlerimizin spor yapabilecekleri alanlar yapmak, bizim görevimiz" dedi.

Demir, Spor Toto teşkilatından sağlanan ödenek ile önümüzdeki günlerde onarım çalışmasının başlayacağını belirterek, "Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait halı sahanın yaz sezonuna bitirilmesi hedefleniyor. İnşallah burasının bakım ve onarım yapılacak ve gençlerimize güzel bir tesisi daha kazandırmış olacağız" şeklinde konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cide'ye İkinci Halı Saha Yapılması İçin Çalışma Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement