Cideli Ülkücülerden Anlamlı Çalışma - Son Dakika
Yerel

Cideli Ülkücülerden Anlamlı Çalışma

Cideli Ülkücülerden Anlamlı Çalışma

Cide Ülkü Ocağı tarafından ilçe genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot yardımı yapıldı.

01.12.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cide Ülkü Ocağı tarafından ilçe genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot yardımı yapıldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Cide Temsilciliği, Cide Kaymakamlığından aldığı izinle başlattığı '100 Mont 100 Bot' kampanyasıyla Cide merkez ve köylerinde eğitim gören ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilere bot ve mont yardımı yaptı. İlk, orta ve lise düzeyinde belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere yaklaşık 165 çift bot ile 177 adet mont temin edildi.

Başlattıkları kampanya bir çok kesimden destek aldıklarını belirten Cide Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Seyrani Filikçi, hayırseverlere teşekkür etti. Kendisinde Cide'de bir eğitimci olduğunu belirten Filikçi, yaptığı açıklamasında; "Cide Ülkü Ocağı olarak düzenlediğimiz "100 Mont 100 Bot" kampanyası dahilinde 165 çift Bot 177 Mont Cide-Merkez ve Köylerinde eğitim gören ilk,orta ve lise düzeyindeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Cide Ülkü Ocakları üzerine düşeni yine yapmıştır diye konuşmasını sürdüren Seyrani Filikçi, "Kar yağmadan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşacağız, onları üşütmeyeceğiz dedik. Görev çantamıza koyduk, sırtımıza yükledik ve yola çıktık. Alemlerin rabbi olan Yüce Allah'a hamd olsun ki hedeflediğimiz sayının üzerine çıkarak görevimizi tamamladık. Özellikle belirtmek isterim ki öğrenci kardeşlerimizi rencide etmemek için tek kare fotoğraf çekmedik, biz unuttuk, Allah bilsin yeter dedik. Ülkü Ocakları 50 yıldır bu vatana kanıyla, canıyla ve emeğiyle hizmet etmiş ve edecektir. Türk Vatan'ı, Türk Milleti ne zaman dara düşse, zor durum da kalsa ülkücüler yükü omuzlamış memleketi feraha ulaştırmıştır. Bundan sonra da öyle olacaktır ve bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın! Toplumun her kesiminden ve uzak şehirlerden kampanyamıza katılım sağlayan, nakdi ve ayni yardım yapan hayırseverlerimizden Allah razı olsun.Yaptığınız yardımlar ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmıştır. Bundan sonra yapacağımız kampanyalarda da katkılarınızı bekliyoruz" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cideli Ülkücülerden Anlamlı Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement