Cideliler, Soğuksu Derneğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Cideliler, Soğuksu Derneğinde Buluştu

Cideliler, Soğuksu Derneğinde Buluştu

Cide Soğuksu Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayri Konuk tarafından yapılan organizasyonda Cideliler Boğaziçi Kültür Merkezi’nde buluştu.

29.12.2013 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cide Soğuksu Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayri Konuk tarafından yapılan organizasyonda Cideliler Boğaziçi Kültür Merkezi'nde buluştu.

Sunuculuğunu Ufuk Acar'ın yaptığı geceye Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, AK Parti Cide İlçe başkanı Hüseyin Ergün, Cide CHP ilçe başkanı Zeki Emül, Cide MHP ilçe başkanı Mehmet Aydın, CHP Cide belediye başkan adayı Mehmet Mutlu, MHP Cide belediye başkan adayı Kamil Şahin, MHP il genel meclis üyesi Muharrem Gül, Cide Çalışma Gurubu Başkanı Mihri Cihan Tuzcuoğlu ve Cide Dernekleri Federasyonu'na bağlı 28 derneğin başkanları, Cideli iş adamları ve İstanbul'da ikamet eden çok sayıda Cideli katıldı. Cide ve Çevre Köyleri Derneği yönetim kurulu üyelerinin hazırladığı saat Hayri Konuk'a hediye olarak sunuldu.

Toplantıya katılanlar bu güzel organizasyon ile bir araya gelmekten dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler. Sahnede birlik ve beraberlik konuşmalarının ardından yöresel, kemaneli müzik ziyafeti verildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cideliler, Soğuksu Derneğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement