Çiftçi: Barış Ortamını Hep Birlikte Tesis Edeceğiz - Son Dakika
Güncel

Çiftçi: Barış Ortamını Hep Birlikte Tesis Edeceğiz

Çiftçi: Barış Ortamını Hep Birlikte Tesis Edeceğiz

PKK'nın saldırısına uğrayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye ziyaretler sürüyor.

02.10.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Karaköprü, Haliliye ve GAP Muhtarlar Derneği'ne bağlı 50'ye yakın muhtar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye destek ziyaretinde bulunarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ziyaret ve desteklerinden dolayı kamuoyuna teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa bütün unsurlarıyla bir ve birlik olduğunu söyledi.

Halk tarafından seçilmişlere yapılan saldırının halkın iradesine karşı olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti: "Demokrasilerde seçilmişlerin ülkeyi yönetmesi esastır.Nasıl ki bir mahallede birinci derecede yerel yönetimde sorumlu Muhtar ise bir ilde veya Büyükşehir'de seçilmiş olandır. Bu saldırı seçilmişlere, demokrasiye, halkın iradesine ve Şanlıurfa'ya yapılmıştır. Şanlıurfalılarda bütün unsurları ile; Sivil toplum örgütleri tüm kamu kurum ve kuruluşları ile destek veriyorlar. Şanlıurfa peygamberler şehri ve huzurun şehridir. Şanlıurfa'daki bu barış ortamını hepimiz birlikte tesis edeceğiz. Hep birlikte gece gündüzümüzü Şanlıurfa'ya hizmet vermek için harcayacağız. Çünkü biz hizmet için varız, halkın emanetini hizmet için omuzlayan halkın adamıyız. Halkımızın gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Desteklerinden dolayı Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum"

İLÇE BAŞKANLARI DA DESTEK VERDİ

Öte yandan AK Parti Şanlıurfa İlçe Başkanları da Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Desteklerinden dolayı AK Partili 13 İlçe Başkanı'na teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, tek amaçlarının Şanlıurfa'nın tamamına hizmet götürme sevdasında olduklarını belirtti.

Burada Bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Ak Partimizin 13 ilçede teşkilat anlamında üst kademede görev yapan Başkanlarımız sağ olsunlar bizi ziyarette bulundular. Tabi ki bizim de bir teşkilat dönemimiz var. Biz, AK Parti'nin üyeleriyiz. En büyük emeğimiz budur. Bu partinin çatısı altında siyaset yapıyoruz ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da Şanlıurfa'nın tamamına hizmet götürme sevdamız ve derdimiz var. Desteklerinden dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Bize yapılan saldırı aynı zamanda teşkilatı da kapsıyor. Sonuçta bunlar; makama yapılan saldırılardır. Bizde bu makama milletimiz adına gelmiş bulunmaktayız, milletimiz adına yönetiyoruz" dedi.

Şanlıurfa'nın bir huzur ve inanç şehri olduğunun altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, sevdalarının Şanlıurfa'ya hizmet götürmek olduğunu belirtti.

Çiftçi, "Bizim de sevdamız Şanlıurfa'nın hizmet almasıdır. Hizmetin de sahibi yoktur. Yoldan her insan geçiyor, içme suyunu her insan içiyor, temizlik her insan için yapılıyor. Belediye hizmetlerinin tamamı tüm insanlık için yapılıyor. Bizim de sevdamız bu olduğu için biz insanlarımızın hizmetkârıyız" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çiftçi: Barış Ortamını Hep Birlikte Tesis Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KUBAT: BAŞKANIM UYUŞTURUCUYLA UĞRAŞIN ESERINIZ KALSIN İŞSIZLIKE UĞRAŞIN HA KEZA ORDA BURDA EL SIKIŞMAKLA BU İŞ BİTMEZ BENCE KALICI ESERLER YAPIN TOPLUM ADINA Kİ KAYB ETTIĞINIZDE ESERINIZ KALSIN 0 0 Yanıtla

Advertisement