Çiftçi: Sorunlardan Çekinmiyoruz - Son Dakika
Güncel

Çiftçi: Sorunlardan Çekinmiyoruz

Çiftçi: Sorunlardan Çekinmiyoruz

Şanlıurfa'da ilçe ziyaretleri kapsamında Ceylanpınar'a giden Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Sorunlardan çekinmiyoruz" dedi.

09.11.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar'da sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, İlçe sakinleriyle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar'da sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, bölge vatandaşlarıyla çalışmalar hakkında sohbet etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar'da çok güzel çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, Ceylanpınarlılar hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Burada bir açıklama yapan Başkan Çiftçi, "Ceylanpınar'da bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte ilçelere hizmet getirmeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar'da çok güzel çalışmalara imza atıldı. Kent merkezinde ve kırsal mahallerde parke ve asfalt çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız bir sezonla sınırlı değil, şimdi arkadaşlarımızla bir hazırlık dönemine gireceğiz, önümüzdeki süreçte tekrar güzel hizmetleri vatandaşlarımıza sunacağız. Sorundan çekinmiyoruz, kaynak temin edip birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızı hizmete kavuşturacağız. Bölgenin kanalizasyon, içme suyu ve yol sorununu ortadan kaldıracağız" dedi.

GENÇLERE SÜRPRİZ PROJE

Gençler için sürpriz projelere imza atacaklarını da sözlerine ekleyen Çiftçi, "Gençlerimizi düşünüyoruz onlar için önemli sürpriz projelerimiz olacak. Bizler hizmet insanıyız, halkımızın hizmetkarıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarını sürdüren tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Başkan Menderes Atilla ise, "İlçemizdeki eksikleri birlikte görüşerek çözüm noktasında bilgi alışverişinde bulunduk. Ceylanpınar'ın geleceği için çalışacağız" dedi.

'20 DÖNÜMLÜK PARKIN YAPIMI DEVAM EDİYOR'

Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye farklı bir imaj kazandıracak olan Özbek Mahallesi'nde yapımı sürdürülen 20 dönümlük parkı inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ceylanpınar ilçe girişinde bulunan boş alanı yeşillendirerek bölgeyi vatandaşlar için cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini dile getiren Başkan Çiftçi, söz konusu parkta; çocuk oyun alanları, kamelyalar, mevsimlik çiçekler, spor aletleri ve yürüyüş alanlarının yapılacağını söyledi.

Daha sonra Başkan Nihat Çİftçi, Alparslan ve Kepez okulunda öğrencileri ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan çanta ve çeşitli oyuncakları çocuklara hediye etti.

Öte yandan Ziyaretleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşları da ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve Ceylanpınar Gazeteciler Derneği ile Şanlıurfalı Özbekler Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çiftçi: Sorunlardan Çekinmiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement