Çiftçi ve Eğilmez, Halkı Dinledi - Son Dakika
Güncel

Çiftçi ve Eğilmez, Halkı Dinledi

Çiftçi ve Eğilmez, Halkı Dinledi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ile birlikte halkın sorunlarını dinledi.

26.04.2015 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez ve partisinin Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ile birlikte Büyük Salkım, Küçük Salkım ve Külaflı mahallelerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Temasları sırasında İlçe Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçenin Narlıkuyu Mahallesi'nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yapmış oldukları çalışma sonucunda bitme aşamasına gelen parkı inceleyerek Birim Müdürlerinden bilgi aldı.

Gezi ve incelemeler sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi;"Karaköprü ilçemizin Kırsal Mahallelerinde Kırsal Hizmet Müdürlüğümüzün yürütmüş oldukları çalışmalar kapsamında Büyük Salkım, Küçük Salkım ve Külaflı mahallelerimizde bir denetim gerçekleştirdik. Gerçekten Mahallelerimizin yüzünü ortaya çıkaran onların köy içi yollarını güzel bir şekilde düzenleyen stabilize ve mekanik malzeme ile vatandaşımızı çamurdan ve tozdan kurtaran çalışmalarımız kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından yapılıyor" dedi.

'KARAKÖPRÜ ZOR BİR BÖLGE'

Karaköprü'nün zor bir bölge olduğunun altını çizen Başkan Çiftçi; "Yine merkez mahalle anlamında Karaköprü İlçemizde Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu, Merkez Mahallesi ve Akpıyar Mahallesinde ki kilitli parke çalışmaları ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün de hızlı bir şekilde yapmış oldukları parklar söz konusu… Narlıkuyu mahallemizde ki parkın tüm üst yapısı ile birlikte yapmış olup halkımızın hizmetine sunduk. Şuanda da yapımı devam eden Atakent mahallemizin park yapım çalışmaları noktasındayız. Gerçekten Karaköprü Belediyemiz gerek Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ve gerek Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, gerek Fen İşleri Müdürlüğümüz icrai müdürlüklerimizdir. Çok hızlı bir şekilde ekipleri ile birlikte tamamıyla organize olup çalışmalarına son sürat bir şekilde yürütüyorlar. Ben emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Karaköprü zor bir bölge… Karaköprü'de yepyeni şehirleri ortaya çıkarıyoruz. Gerçekten gerek yolların, kaldırımların, yeşil alanların, parkların, mesire alanlarının ve bunun yanında da kırsala hizmet götürüyoruz. Ben bu şevk ile çalışan bu yürekliliği gösteren ekibi kutluyorum. Onları tebrik ediyorum. Karaköprü'müzün tüm mahallelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çiftçi ve Eğilmez, Halkı Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement