Çiftçiler Gününü 'Nohutlu Pilav' İkramı ile Kutladılar - Son Dakika
Yerel

Çiftçiler Gününü 'Nohutlu Pilav' İkramı ile Kutladılar

Çiftçiler Gününü \'Nohutlu Pilav\' İkramı ile Kutladılar

Tarım sektöründe yüzde 30’u aşan pazar payı ile özel bankalar arasında olan Denizbank, üreticileri her alanda gönülden desteklemeye devam ediyor.

12.05.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım sektöründe yüzde 30'u aşan pazar payı ile özel bankalar arasında olan Denizbank, üreticileri her alanda gönülden desteklemeye devam ediyor. Bankanın Erzurum Şubesi Çiftçiler Günü nedeniyle Aziziye Ziraat Odası işbirliğinde yemekli toplantı organize ederek üreticilerle bir araya gelerek çiftçilerin gününü kutladı.

"ÜRETİCİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Tarım sektöründe fazla kredi kullandıran özel banka olan Deniz Bank, sektörün paydaşları ile beraber hareket ederek tarıma destek vermeye devam ediyor. Bu çerçevede Bankanın Erzurum Şubesi Çiftçiler Günü vesilesiyle Aziziye Ziraat Odası işbirliğinde yemekli bir toplantı organize ederken çiftçilerle bir araya geldi, bu özel günü birlikte kutlamanın mutluğunu yaşadıklarını belirten Deniz Bank Erzurum Şube Müdürü Erhan Murat Şener, "Tarıma yaptığımız büyük yatırımlar ve üreticimize tanıdığımız önemli avantajlarla, özel sektör bankaları arasında ilk sırada yer alıyoruz. Türkiye'de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü'nü tesis ederek sektöre çok daha fazla yoğunlaşma imkanı bulduk. Tarım gibi ülke ekonomimiz için stratejik öneme sahip bir alanda, uzun yıllara dayanan tecrübemiz ile Türkiye'nin öncü ve lider "Tarım Bankası" konumunda bulunuyoruz. Bugün de Çiftçiler Günü vesilesiyle üreticimizle bir arada olmaktan, bu özel günü onlarla birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Üreticimizin, insanımızın yanında olmaya, hayatlarında değer yaratacak çalışmalar üretmeye devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimizin bu özel gününü kutluyorum." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftçiler Gününü 'Nohutlu Pilav' İkramı ile Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement