Çiftçiler Toplantıya Akın Etti - Son Dakika
Yerel

Çiftçiler Toplantıya Akın Etti

Çiftçiler Toplantıya Akın Etti

Bayburt il Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce kırsal kalkınma destekleri kapsamında genç çiftçilere 30 bin liraya kadar verilecek olan hibe desteği tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

13.04.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt il Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce kırsal kalkınma destekleri kapsamında genç çiftçilere 30 bin liraya kadar verilecek olan hibe desteği tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda genç çiftçilere verilecek hibeden nasıl yararlanacakları anlatıldı. Bayburtlu çiftçilerin akın ettiği toplantıda vatandaşlar yer bulmakta güçlük çekti.

Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırım Tepe ve yüzlerce çiftçi katıldı.

Toplantıda hibe desteğinden yararlanmak için gelen çiftçiler salonu tıka basa doldurdu. Bazı çiftçilerin salonda yer bulamadığı için kapı önünde dağıtılan broşürleri alarak bilgilenmeye çalıştığı görüldü.

Toplantıda Vali Odabaş, İl Müdürü Karabulut, ve Ziraat Odası Başkanı Yıldırım Tepe birer konuşma yaparak genç çiftçilere verilecek olan hibeyle ilgili genel bilgiler aktardı.

Konuşmaların ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Vedat Aydoğan bir sunum yaparak katılımcıları desteğin detayları hakkında bilgilendirdi. Aydoğan çiftçilerin sorularını da yanıtladı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftçiler Toplantıya Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement