Çiftçilere Çks Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Çiftçilere Çks Uyarısı

Malatya’nın Doğanşehir İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Tarımsal Üretim Kayıt Sistemi Yönetmeliği (TÜKAS) veri tabanına göre kayıt edilmesi gerektiğine dair bir duyuru yayınladı.

19.04.2014 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Tarımsal Üretim Kayıt Sistemi Yönetmeliği (TÜKAS) veri tabanına göre kayıt edilmesi gerektiğine dair bir duyuru yayınladı.

İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, "Tarımsal Üretim Kayıt Sistemi (TÜKAS) Yönetmeliğinin 6. Madde 8. bendi gereğince Çiftçi Kayıt Sistemi, Organik Tarım Bilgi Sistemi, İyi Tarım Uygulamaları Bilgi Sistemi, Örtü altı Kayıt Sistemi ve tarımsal faaliyete ilişkin diğer kayıt sistemlerine yapılan tüm kayıtlar TÜKAS veri tabanına da kayıt edilmiş sayılmaktadır.

Bu itibarla Tarımsal Üretim Kayıt Sistemine (TÜKAS) de kayıt edilmiş sayılacak 2014 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi Çiftçi (ÇKS ) başvuruları 30 Mayıs 2014 saat: 17: 00 itibariyle sona erecektir. Çiftçilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına belirtilen tarihe kadar Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularını İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir. Aksi takdirde 2014 Yılı Tarımsal Desteklerden faydalanamayacaklardır" denildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftçilere Çks Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement