Çiftçilere Traktör Hibe Desteği - Son Dakika
Güncel

Çiftçilere Traktör Hibe Desteği

IPARD Programı kapsamında yapılan desteklemelere traktör ve ekipmanları desteği eklendi.

04.02.2013 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı kapsamında yapılan desteklemelere traktör ve ekipmanları desteği eklendi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz imza danışmanlık yetkilisi Sefer Demir; bilindiği üzere Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen IPARD programı çiftçilerimize %65 e varan değişik alanlarda hibe desteği sağlamaktadır. Bu destek kalemlerinin bazılarına daha önce olmayan traktör ve ekipmanları da eklenmiş bulunmaktadır. Hayvancılık işletmelerinin yanı sıra arıcılık yapanlar ile tıbbi ve aromatik bitki yetiştirmeyi düşünen vatandaşların gerekli şartları sağlamaları halinde traktör desteğinden faydalanma imkanları bulunmaktadır.

Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan bu kurslara kayıt olan vatandaşlarımızın 60 saatlik kurs bitirme belgeleri almaları ve proje hazırlatarak TKDK'ye başvurmaları gerekmektedir. Yapılacak olan desteklemeler KDV, ÖTV vb. vergilerden muaf tutulmuştur. Konuyla ilgili müracaat eden çiftçilerimize imza danışmanlık olarak teknik destek ve proje desteği sunmaktayız" dedi.

www.imzahibe.com

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çiftçilere Traktör Hibe Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement