Çifte Cinayet Şüphelisi, Sığınmacı Gibi Yunanistan'a Kaçmak İsterken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çifte Cinayet Şüphelisi, Sığınmacı Gibi Yunanistan'a Kaçmak İsterken Yakalandı

Çifte Cinayet Şüphelisi, Sığınmacı Gibi Yunanistan\'a Kaçmak İsterken Yakalandı

Bursa'da 31 yaşındaki Aşkın Kızılkaya ve 30 yaşındaki Serhat Erkibaş'ın cinayet şüphelisi olarak aranan 26 yaşındaki Deniz Yalçınkaya, Kuşadası'ndan sığınmacı gibi bir bota binip Yunanistan'a kaçmak için hazırlık yaptığı otelde yakalandı.

28.09.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 31 yaşındaki Aşkın Kızılkaya ve 30 yaşındaki Serhat Erkibaş'ın cinayet şüphelisi olarak aranan 26 yaşındaki Deniz Yalçınkaya, Kuşadası'ndan sığınmacı gibi bir bota binip Yunanistan'a kaçmak için hazırlık yaptığı otelde yakalandı.

Merkez Yıldırım ilçesi Doğaçınar Mahallesi Kurtlu Sokak'ta 4 Eylül'de 16 NEK 49 plakalı otomobilde arka koltukta bulunan Aşkın Kızılkaya başından iki kurşunla vurularak öldürüldü. Yine aynı gün Kestel ilçesinde mesire alanında silahla başından ve ayaklarından vurulmuş halde Serhat Erkibaş'ın cesedi bulundu. Her iki olayla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri Duaçınar Mahallesi'nde bulunan güvenlik kameralarını incelediklerinde Aşkın Kızılkaya'nın kullandığı otomobilin başka bir otomobile çarptığını ve arka koltukta oturan kişinin araçtan inerek kaçtığını tespit etti. Yapılan araştırmada araçtan inerek kaçan kişinin Deniz Yalçınkaya olduğu belirlendi.

SUSMA HAKKINI KULLANDI

Deniz Yalçınkaya'yı yakalamak için araştırma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlının Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir otelde kaldığını belirledi. Bursa'dan giden ekipler Deniz Yalçınkaya'yı Kuşadası'ndan Suriyeli sığınmacı gibi bir bota binip Yunanistan'a kaçmak için hazırlık yaptığı otelde gözaltına aldılar. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Deniz Yalçınkaya her iki olayla ilgili olarak susma hakkını kullanarak ifade vermedi.

İşlemleri tamamlanan Deniz Kızılkaya adliyeye sevk edildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çifte Cinayet Şüphelisi, Sığınmacı Gibi Yunanistan'a Kaçmak İsterken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement