Çifte Ölümdeki Sır Perdesi Testlerle Ortaya Çıkacak - Son Dakika
Güncel

Çifte Ölümdeki Sır Perdesi Testlerle Ortaya Çıkacak

Çifte Ölümdeki Sır Perdesi Testlerle Ortaya Çıkacak

İzmir'in Dikili İlçesi'nin sayfiye bölgesi Çandarlı Mahallesi'ndeki evde ölen 32 yaşındaki İzzet Kantur ve aynı yaştaki Gökhan Sarıcan'ın cesetlerine otopsi yapıldı.

06.09.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Dikili İlçesi'nin sayfiye bölgesi Çandarlı Mahallesi'ndeki evde ölen 32 yaşındaki İzzet Kantur ve aynı yaştaki Gökhan Sarıcan'ın cesetlerine otopsi yapıldı. Kantur ve Sarıca'nın, bonzai mi kullandıkları yada sahte içki içip metil alkol zehirlenmesi sonucu mu öldüklerinin, bir dizi test sonucu ortaya çıkacağı açıklandı.

Çandarlı'da dün saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda Osman Sarıcan, evde uyuyan ağabeyi Gökhan Sarıcan'ın telefonlarına cevap vermemesi üzerine yanına gittiğinde hem onun, hem de yanındaki arkadaşı İzzet Kantur'un, ağızlarında kan bulunan cesetlerini buldu. Savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu arada iki gencin arkadaşları ve tanıdıkları, özellikle sosyal medyada, onların bonzai içtikleri için hayatlarını kaybettiğini paylaştı. Ancak gençlerin aileleri ise onların bonzai kullanmadıklarını, eğlenmek için gittikleri yerde, sahte içkiden zehirlenince hayatlarını kaybetmiş olabileceklerini ileri sürdü.

OTOPSİDE TEST İÇİN PARÇA ALINDI

Adli Tıp Kurumu'nda otopsiye alınan iki gencin vücutlarının çeşitli bölümlerinden, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için parça alındı. Testler sonrasında da gençlerin bonzai mi kullandıkları, yoksa sahte içki içip metil alkolden mi zehirlendikleri de ortaya çıkacağı açıklandı.

Otopsinin ardından Gökhan Sarıcan ile İzzet Kantur'un cenazeleri de yakınlarına teslim edildi. Sarıcan Çandarlı'da, Kantur ise, Bergama'da toprağa verilecek.

SORUMLULAR BULUNSUN

Bu arada Gökhan Sarıcan'ın cenazesini teslim alan kardeşi Osman Sarıcan, ağabeyinin ve arkadaşının saat 04.00'de kadar ne yaptıklarını bildiklerini ancak saat 06.00'ya kadar olan iki saatlik sürede neler olduğunu bilmediklerini söyledi.

Osman Sarıcan, "Yani bonzai içecek birileri değildi. Otopside de kesin sonuç çıkmadı. Biz alkolden hayatlarını kaybettiklerini düşünüyoruz. O eğlence mekanının araştırılması lazım. Orada çalışan ve ağabeyimle hiç ilgili olmayan birisi daha fenalaşmış. Onun anlatacakları olayı aydınlatacaktır. Jandarmanın araştırma yapmasını bekliyorum. Bizler de bu olayın takipçisi olacağız. Gerçek ne ise ortaya çıksın" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çifte Ölümdeki Sır Perdesi Testlerle Ortaya Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement