Çifte Operasyon Polis Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Çifte Operasyon Polis Kamerasında

Çifte Operasyon Polis Kamerasında

Haber: Habip ATAM - İSTANBUL DHA İstanbul Narkotik Polisi tarafından bu sabah yapılan operasyon, bir ihbar üzerine başladı.

07.08.2014 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Habip ATAM - İSTANBUL DHA

İstanbul Narkotik Polisi tarafından bu sabah yapılan operasyon, bir ihbar üzerine başladı. İhbarı alan ekipler, Fatih'te bir adrese baskın yaptı. Adreste yapılan aramalarda, 4 kilo 975 gram ağırlığında bin 290 paket bonzai ile 8 bin 590 adet ecstasy hap ele geçirildi. Operasyonda A.İ. ile K.Y. gözaltına alındı. Şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Yapılan aramalar ve uyuşturucuların bulunma anları polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde polisin adrese girişi bir şüphelinin gözaltına alınması ve aramalarda içinde bonzai bulunan valizlerde uyuşturucu paketlerinin bulunması görülüyor.

DİYARBAKIR'DAN GELEN ESRAR ÇAMLICA'DA ELE GEÇİDİLDİ

Narkotik Polisi tarafından yapılan bir diğer operasyon ise, Diyarbakır'dan İstanbul'a uyuşturucu geleceği bilgisi üzerine başlatıldı. Alınan istihbarat bilgisi üzerine Diyarbakır'dan gelen bir otomobil Çamlıca Gişeleri'nde durduruldu. Operasyonla araçtaki 2 kişi gözaltına aldı. Otomobilde yapılan aramalarda aracın yedek lastiğine zulalanmış 11 kilo 560 gram toz esrar ele geçirildi.

ESRARIN BULUNMASI POLİS KAMERALARINA YANSIDI

Otomobilin 'stepne'sinde ele geçirilen esrarın bulunma anları polis kameralarına da yansıdı. Görüntülerde 'stepne'nin çıkarılması, polisin matkapla lastiği delmesi görülüyor. Delme işleminin ardından matkabı çıkaran polis bir poşet parçasının matkap ucuna takıldığını görüyor. Bunun üzerine lastik falçatayla kesiliyor. Poşetler içerisinde esrar paketleri çıkarılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çifte Operasyon Polis Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • burcu: doğululardan alışveriş yapanlarda batılılar demi işinize gelmeyince doğuluları suçlarsınız 0 0 Yanıtla
  • AYŞE: HEP DOĞUDAN GELİYOR ZATEN BU MALLAR. . . İNSANLAR DAĞA KAÇIRILDIKLARINDA İLK ESRAR VE DİĞER UYUŞTURUCU MADDELERDEN VERİYORLAR. . BAĞIMLI YAPIYORLAR ÖNCE . . . SONRADA ASKER ÜZERİNE SLIYORLAR. . . ROBOTLAŞMIŞ GENÇLİK. . . AYIRI VERİN ŞU DOĞUDAKİLERİ YA. . BARİ BİZE BULAŞMASINLAR 0 0 Yanıtla

Advertisement