Çiftler Bu Fuardan Mutlu Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Çiftler Bu Fuardan Mutlu Ayrıldı

160 firmayı bir araya getiren 13. Evlilik Dünyası Fuarı 16-18 Ocak tarihleri arasında evlenecek olan çiftlere Lütfi Kırdar'da kılavuz oldu.

19.01.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evlenmeyi düşünen ama neyi, nasıl, ne zaman yapacağını bilmeyen çiftler 16-18 Ocak tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 13. kez kapılarını aralayan Evlilik Dünyası Fuarı'nı ziyaret etti.

Fuar sektörün önde gelen 160 firmasının katılımıyla 2015 yılına hızlı bir giriş yaptı. Evlilik hazırlıkları ile ilgili son yenilikler, alternatif arayanlara farklı seçenekler sunmaya hazırlanan 13. Evlilik Dünyası Fuarı, defileler, dans gösterileri, müzik dinletileri, ünlü sanatçıların katılımı, çekilişler ve farklı sürprizlerle 16-18 Ocak tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırladı.

Fuarda gelinlik, damatlık, nikah şekeri, dekorasyon, davetiye, pasta, fotoğrafla ilgili tam 160 organizasyon şirketi hazır bulundu

Evlilik Dünyası Fuarı'nda bu yıl sergilenen pastadan gelinlik görenleri şaşkınlığa uğratırken bu tatlı sürpriz yüzlerde gülümsemelere de neden oldu.

Ayrıca fuarda gerçeğinin ihtişamı aratmayacak bir ürün daha göz doldurdu. 3. köprünün tam 100 kilo saf altından yapılan maketi ziyaretçilerin en çok dikkatini çekenler arasında yerini aldı.

BELTUR A.Ş. fuarın gözdesi oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak 1997'de faaliyete geçen ve 2015'e kadar turizm işletmeciliğinde üstün hizmet sunan BELTUR A.Ş. (Büyük İstanbul Eğitim Turizm ve Sağlık Yatırımları İşletme ve Tic. A.Ş.) uzman kadrosuyla fuarda hizmetlerini sergiledi.

BELTUR A.Ş. İş ve Geliştirme Uzmanı Ömer Tarhan'dan kurumun faaliyetleri ve fuar hakkındaki görüşlerini öğrendik.

Fuara katılma amacınız nedir?

Evlilik Dünyası Fuarı tüm Türkiye'deki evlilik organizasyonu yapan firmaların bir araya geldiği bir fuar. Bizim buraya katılma amacımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BELTUR A.Ş.'nin halkımıza daha net tanıtımı ve reklamının yapılması içindir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BELTUR A.Ş. Anadolu ve Avrupa Yakası'nda bulunan köşklerin işletmeciliğini yapıyor. Bu tarihi köşklerde çeşitli organizasyonlar, düğünler, eventler gerçekleşiyor.

Fuarda bulunma amacımız da bizim yaptığımız işleri halkımıza tanıtmaktı. Bu fuara katılma amacımızın en büyük nedenlerinden birisi budur.

Tarihi köşklerinizden bahseder misiniz?

Tarihi köşklerimiz sadece düğün ve organizasyonlara açık değildir. Halkımız her zaman tarihi köşklerimizden hizmet alabiliyor.

İşletmelerimiz arasında Hidiv Kasrı, Küçük Çamlıca Köşkü, Sarı Köşk, Pembe Köşk, Beyaz Köşk, Malta Köşkü ve Çadır Köşk bulunuyor. Ayrıca Miniatürk ve Feshane de işletmeciliğini yürüttüğümüz mekanlar arasında bulunuyor.

El emeği göz nuru ürünler sergilendi

Evlilik Dünyası Fuarı'nda standı bulunan İBB Kadın Koordinasyon Merkezi'nde Eğitim ve Tasarım Personeli olarak görev yapan Betül Kürkçüoğlu'ndan kurumun faaliyetleri ve fuar hakkındaki görüşlerini öğrendik.

İBB Kadın Koordinasyon Merkezi'nde ne gibi faaliyetler yürütülüyor?

Yetişkinlere ve ev hanımlarına merkezimizde sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kurslarımızda eğitim veriyoruz. Burada amacımız sosyal sorumluluk projeleriyle merkezimizde eğitim alan kişileri topluma kazandırmak ve becerilerini ortaya çıkarmak.

Fuarda bulunma amacınız nedir?

Burada bulunma amacımız hanımların kurslarda yaptığı ürünleri gösterip tanıtmak hem de faaliyetlerimizi insanlara anlatarak kursiyer adaylarımızı davet etmek.

Ürünleriniz arasında neler var?

Ürünlerimiz arasında, "Kasnakta Tığla Boncuk İşleme" ve "Yapay Çiçek" kurslarımız var bunların eğitimini veriyoruz. Eğitimler sonucunda ortaya çıkan ürünleri de sergiliyoruz. Sergilenen ürünlerin satışını yaparak hanımların para kazanmasını sağlıyoruz.

16-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen fuar beklenenin üzerinde yoğun bir katılımla göz doldurdu. Çiftler bu yıl da evlilik öncesinde beklentilerini karşıladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çiftler Bu Fuardan Mutlu Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement