Çiftlik Evinde Mp5 Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Çiftlik Evinde Mp5 Ele Geçirildi

Çiftlik Evinde Mp5 Ele Geçirildi

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir çiftlik evine yapılan operasyonda MP5 makinalı tabanca ele geçirildi.

09.02.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir çiftlik evine yapılan operasyonda MP5 makinalı tabanca ele geçirildi. Operasyonda evinde silahların yanı sıra uyuşturucu madde de ele geçirilen A.K. adlı şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Kestel İlçesi Aksu Mahallesi'nde oturan A.K. adlı kişinin uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığını belirledi. Jandarma ekipleri, narkotik köpeği 'Varis'in de katıldığı operasyonla Aksu Mahallesi Bursa- İnegöl yolu dökümü sahası yakınlarındaki A.K.'ye ait çiftlik evi ve eklentilerinde arama yaptı. Aramada, MP5 makinalı tabanca, 9 milimetrelik tabanca, pompalı av tüfeği ve bu silahlara ait şarjör ve mermiler ile 2 kilo 426 gram esrar, 1 adet çelik yelek ele geçirildi. Gözaltına alınan A.K. jandarmadaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çiftlik Evinde Mp5 Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement