Çanakkale'de Çiftlik Sahibi Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Çiftlik Sahibi Bıçaklanarak Öldürüldü

Çanakkale\'de Çiftlik Sahibi Bıçaklanarak Öldürüldü

Çanakkale'nin Biga ilçesinde 48 yaşındaki İsa Sezer, çiftlikte 8 yerinden bıçaklanmış olarak ölü bulundu.

12.02.2015 15:47  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde 48 yaşındaki İsa Sezer, çiftlikte, 8 yerinden bıçaklanmış olarak ölü bulundu. Sezer'in yanında çalışan ve olayın ardından kayıplara karıştıkları ileri sürülen Gürcistan uyruklu 2 işçinin yakalanması için jandarma çalışma başlattı.

İstanbul'da yaşayan evli, 6 çocuk babası İsa Sezer (48), dün (çarşamba) saat 21.00 sıralarında Biga'nın Bahçeli Köyü'ndeki besi çiftliğinin mutfak olarak kullanılan bölümünde 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Öldürülen Sezer'in yanında çalışan 3 Afgan işçi, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, Sezer'in kanlar içindeki cesedinin bulunduğu tuğladan yapılmış mutfak bölümünü güvenlik şeridiyle çevirip, inceleme başlattı. Sezer'in 54 B 6360 plakalı kamyonetinin de ortada olmadığı belirlendi. Kamyonet olaydan bir süre sonra Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde terkedilmiş olarak bulundu. İstanbul'dan bir süre önce bazı işlerini yoluna koymak için çiftliğine geldiği öğrenilen Sezer'in, daha önce yanında 15 gün çalışan Gürcü uyruklu bir kişiye dün telefon edip, tekrar çalışması için çiftliğe çağırdığı belirlendi. Sezer'in, garajdan alarak çiftliğe getirdiği bu çalışanı ile kendisi gibi Gürcü olan yanındaki diğer arkadaşının olayın ardından kayıplara karıştıkları belirlendi. Jandarma, Sezer'in kamyonetini de götürüp, Gönen'de terkettikleri ileri sürülen şüpheli iki Gürcü'nün yakalanması için çalışma başlattı. Cinayetin para için işlenmiş olabileceği şüphesi üzerinde durulurken, olayın meydana geldiği mutfakta yapılan incelemede bir süre boğuşma yaşandığına dair belirtilere rastlandı. Sezer'in cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin arından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Soruşturma sürerken jandamanın çiftlikte çalışan üç Afgan işçiyi de ifadeleri alındıktan sonra sınır dışı edilmek üzere Ayvacık İlçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edeceği bildirildi.

Fotoğraf - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Çiftlik Sahibi Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement