Çiftlikköy Belediye Başkanı Silpagar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çiftlikköy Belediye Başkanı Silpagar Açıklaması

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, "Esnafına ve halkına tavır alıyorsunuz, onlar da size tavır alıyor bu şekilde siz 30 yıl değil 300 yıl iktidar göremezsiniz" dedi.

04.04.2015 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, "Esnafına ve halkına tavır alıyorsunuz, onlar da size tavır alıyor bu şekilde siz 30 yıl değil 300 yıl iktidar göremezsiniz" dedi.

Silpagar, bir restoranda düzenlediği toplantıda, görevinde geçen bir yılı değerlendirdi.

Çocuk parklarının aydınlatılması, dere ıslahı ve çöp konteynerlerinin yer altına alınması, yol yapımı gibi konularda çalıştıklarını belirten Silpagar, şöyle konuştu:

"Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz tüm projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Amacımız daha yaşanılabilir bir Çiftlikköy oluşturmaktır. Esnafına ve halkına tavır alıyorsunuz, onlar da size tavır alıyor bu şekilde siz 30 yıl değil 300 yıl iktidar göremezsiniz. Şeffafız yahu. Sahil projesinin asfalt ve betonu için ihaleye çıktık, alan firmanın sahibi de CHP milletvekili aday adayı. El insaf. Geçici işçilerle beraber 33 tane adam almışız. Evine ekmek götürüyor. Ekmek için işe girenlere göz dikmişsiniz"

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çiftlikköy Belediye Başkanı Silpagar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement