Çiftlikköy Belediyespor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika
Spor

Çiftlikköy Belediyespor'da Hedef Şampiyonluk

Çiftlikköy Belediyespor\'da Hedef Şampiyonluk

Yalova Süper Amatör Ligine şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Çiftlikköy Belediyespor, idmanlarını yenilenen tesislerinde sürdürüyor.

19.09.2014 16:29  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Süper Amatör Ligi'ne şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Çiftlikköy Belediyespor, idmanlarını yenilenen tesislerinde sürdürüyor.

Çiftlikköy'ün kırmızı siyahlıları, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Termal'de yaptıkları kampı sonlandırarak ilçe stadındaki antrenmanlarına yoğunlaştı. Bütün malzemeleri yenilenen ve tesisi bakımdan geçen Çiftlikköy ekibinde Teknik Direktör Algun Erdem ve Yardımcı Antrenör Savaş Baştan'la birlikte çalışmalarını son sürat devam ettiren Çiftlikköy Belediyespor da moraller yüksek. Kadrosuna kattığı Aytaç, İlkay, Orhan, İlyas, Şafak gibi isimleri geçen sezonu kıl payı ikinci tamamlayan ekiple harmanlayan teknik kadro, futbolculara antrenmanlarda kondisyon çalışmalarıyla güç kazandırıyor.

Çiftlikköy Belediyespor'un bu sezon başarıyla ulaşmak istediğini belirten Teknik Direktör Algun Erdem, hedeflerinin şampiyon olarak direk Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek olduğunu dile getirdi. Erdem, "Şampiyonluğu çok istiyoruz. Çiftlikköy'e şampiyonluk kupasını getireceğiz" diye konuştu.

Verdiği destekten dolayı Çiftlikköy Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Ali Murat Silpagar'a ve yönetime müteşekkir olduklarını belirten Erdem, bu desteği boşa çıkarmayacaklarını ve mutlu sona ulaşmak için sezon sonuna kadar hedeflerini kovalayacaklarını belirtti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çiftlikköy Belediyespor'da Hedef Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement