Çiftlikköy'de Yaya Köprüleri İnşa Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Çiftlikköy'de Yaya Köprüleri İnşa Ediliyor

Çiftlikköy\'de Yaya Köprüleri İnşa Ediliyor

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi 500 Evler Mahallesi’nde montajı tamamlanan köprü sayesinde mahalle sakinleri ve öğrenciler karşıya güvenli bir şekilde geçebilecek.

10.11.2015 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesi 500 Evler Mahallesi'nde montajı tamamlanan köprü sayesinde mahalle sakinleri ve öğrenciler karşıya güvenli bir şekilde geçebilecek.

Çiftlikköy Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ın önderliğinde projeler hayata geçirilirken vatandaşın talepleri de bir bir gerçekleştiriliyor. Başkan Silpagar'a gelen talepler üzerine 500 Evler Mahallesi Atmaca Sokağı, Fatih Caddesi'ne bağlayacak bir köprü inşa edilmesi üzerine harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü, köprü çalışmalarına kısa sürede başlayıp son aşamaya getirdi. Vatandaşların geçişini kolaylaştıracak köprü 8 metre uzunluğunda ve 120 santim genişliğinde tasarlandı. Köprü çalışmaları ile birlikte yaklaşık 50 metre yol çalışması yapıldığını açıklayan Başkan Silpagar, "Vatandaşların talepleri bizim için her zaman öncelikli sıradadır. Biz bu göreve hizmet ve proje üretmek, eksikleri gidermek ve Çiftlikköy'ü kalkındırmak için geldik. Halkımızın rahat ve modern bir ilçede yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Köprü çalışmaları son sürat devam ederken Aşağı Gacık Mevkii Ertenler Köprüsü'nün inşaatında da hummalı çalışmalar devam ediyor. Başkan Silpagar buradaki köprü çalışmalarını da yerinde inceleyerek, köprü yapımı hakkında detaylı bilgiler aldı. 4 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğinde inşa edilen köprünün yüksekliği ise 2 metre 20 santim şeklinde olacak. Bunun yanı sıra Aşağı Gacık Mevkii bölgesinde yağmur suyu kanallarının temizlenme çalışmaları da devam ediyor. Başkan Silpagar, vatandaşların sorunlarını burada dinleyip gerekli istişareleri yaptıktan sonra çalışmaların hızlandırılması için talimat verdi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftlikköy'de Yaya Köprüleri İnşa Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement