Çiftlikköy'ün Sultanlarında Hedef 3. Lig - Son Dakika
Spor

Çiftlikköy'ün Sultanlarında Hedef 3. Lig

Çiftlikköy\'ün Sultanlarında Hedef 3. Lig

2015-2016 sezonunda Voleybol Bölgesel Liginde mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımı kahvaltıda buluştu.

09.11.2015 16:32  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 sezonunda Voleybol Bölgesel Ligi'nde mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımı kahvaltıda buluştu.

Takımın Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz tarafından verilen kahvaltıya antrenör Mihrican Deviren ve oyuncular tam kadro katıldı. Sporcular arasında kaynaşmayı arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Karadeniz, "Genç ve dinamik oyunculardan oluşan ekibimizle bir araya gelmekten mutlu olduk. Bu sezonun Çiftlikköy Belediyespor adına Bölgesel Lig'de çok başarılı geçeceğine inanıyorum. Belediye ve aynı zamanda Kulüp Başkanımız olan Sayın Ali Murat Silpagar'a ve 2. başkanımız Kenan Engin'e de teşekkür ediyorum" dedi.

Karadeniz, bu sezon Çiftlikköy Belediyespor voleybol takımı olarak bölgesel ligde mücadele edeceklerini dile getirerek, "Asıl gayemiz alttan sporcu yetiştirerek kendi öz kaynaklarımızla lige devam etmektir. Dışarıdan oyuncu getirerek hem maliyet açısından, hem amaç olarak bizim yapımıza uymamaktadır. Hedefimiz tekrar 3. lige çıkmak" diyerek yeni sezon öncesi çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çiftlikköy'ün Sultanlarında Hedef 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement