Çiğdem Erdoğan Atabek: "Esnafımız, Ülkemizin En Önemli Değerlerindendir" - Son Dakika
Yerel

Çiğdem Erdoğan Atabek: "Esnafımız, Ülkemizin En Önemli Değerlerindendir"

Çiğdem Erdoğan Atabek: "Esnafımız, Ülkemizin En Önemli Değerlerindendir"

Milletvekili aday adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, “Türkiye ekonomisinin denge unsuru olan esnafımız, sürdürülebilir kalkınmada da büyük bir rol oynamaktadır.

16.03.2015 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milletvekili aday adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, "Türkiye ekonomisinin denge unsuru olan esnafımız, sürdürülebilir kalkınmada da büyük bir rol oynamaktadır. Bunun da ötesinde tarihi kökleri olan esnaflık kültürü, ülkemizin en önemli değerlerinden biridir" dedi.

Eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Balaban ile görüştü.

Esnafların, hem ekonomik hem de sosyal anlamda özel ve önemli bir yeri olduğuna değinen Atabek, "Hükümetimiz iktidara geldiğinden bu yana yenilikçi, kucaklayıcı, birleştirici yapıya sahip siyaseti benimsemiş ve bu yönde adımlar atmıştır. Bunların temelinde toplumun refahı ve huzuru vardır. Toplumun huzur ve refahını sağlayan, bizi bir arada tutan unsurlardan biri de esnafımızdır. Köklü bir geçmişi ve kendine has kültürünün yanı sıra ekonomik olarak da dengeleyici bir özelliğe sahiptir" dedi.

Esnaf ve sanatkarların hizmet, ürün ve fiyat alternatifleri sunarak rekabeti, dolayısıyla da kaliteyi artırdıklarını vurgulayan Atabek, "Ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği her dönemde toplumu bu anlamda birleştirme gücüne sahip esnafımız, Ak Parti iktidarı tarafından desteklenmiştir. 2015'in ilk günlerinde faizsiz kredi ile müjdelenen esnafımız, AVM'lerde daha düşük kira imkanına kavuşacaktır. Bununla birlikte esnafımızın önünü açacak her türlü düzenlemeler yapılmaya devam edilecektir" şeklinde konuştu.

Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Balaban ise çağdaş, dinamik ve üretken yapının devamlılığını sağlamak amacıyla yapılan desteklerin artırılmasını temenni ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğdem Erdoğan Atabek: 'Esnafımız, Ülkemizin En Önemli Değerlerindendir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement