Çiğder Başkanı Aybak'tan, 2 Bin Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Çiğder Başkanı Aybak'tan, 2 Bin Kişiye İftar Yemeği

Çiğder Başkanı Aybak\'tan, 2 Bin Kişiye İftar Yemeği

ÇİĞDER Başkanı Sait Aybak Adıyaman’ın Sincik ilçesinde 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

01.07.2016 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇİĞDER Başkanı Sait Aybak Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Merkezi İstanbul'da bulunan Çiğköfteciler Derneği (ÇİĞDER) Başkanı Sait Aybak tarafından Sincik ilçe merkezindeki Halil Peker Bulvarında kurulan iftar sofrasında 2 bin kişi bir araya geldi.

İftar programına, Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Adıyaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, İlçe Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Başçavuş Şevket Başer, İnlice Belediye Başkanı Mehmet Yakan, Adıyaman İl Tarım Müdürü Adil Alan, İlçe Emniyet Amiri Fatih Döngeroğlu, İl Genel Meclis üyesi Abuzer Yaşar, İzol Dernek Başkanı Ramazan Işık, Çiğder Başkanı Sait Aybak, Osas Çğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, köy ve mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesi Sincik Müftülüğü İlahi Grubu tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirildi.

Lezzetli yöresel yemeklerin ikram edildiği iftar programında Sincik ilçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, iftar sonrası bir dua etti.

İftar programının açılış konuşmasını yapan Çiğder Başkanı Sait Aybak, "Allah tutuğunuz oruçlarınızı kabul etsin. Bizler Sincikli hemşerilerimizle bir arada bulunmaktan gurur duyuyoruz. Hepiniz bizim için değerlisiniz. Bugün burada farklı şeyler konuşmak isterdim ama maalesef ülkemizde bazen farklı şeyler yaşanıyor. Sincikliler olarak her zaman ülkemize, milletimize ve hükumetimize destek veriyorsunuz. Bu mübarek Ramazan ayında da ülkemiz ve milletimizin daha iyi yerlere gelmesi için dualarınızı bekliyoruz" dedi.

O ses Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar ise "Ülkemizde yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılara acil şifalar temenni ediyorum. Ülkemizin birlik ve dirliği için hepinizden dua bekliyorum. Bu güzel organizasyondan dolayı Sait beye teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, "Bu akşam bu iftar organizasyonunda bir araya gelmemizi sağlayan değerli işadamımız Sait Aybak beyefendiye teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda da işadamlarımız gerek Osman bey, gerek Sait bey kendi ilçelerine bu tür organizasyonları düzenlemeye devam ederler. Ramazanın sonuna geldik tutuğunuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Bu bayram aranızda olamayacağım için şimdiden bayramınızı kutluyorum, inşallah sağlık sıhhat içerisinde hep beraber daha nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum. Bu güzel organizasyondan dolayı başta Sait beye ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğder Başkanı Aybak'tan, 2 Bin Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement