Çiğder Başkanı Turan'dan, Sincik Spor'a Destek - Son Dakika
Yerel

Çiğder Başkanı Turan'dan, Sincik Spor'a Destek

Çiğder Başkanı Turan\'dan, Sincik Spor\'a Destek

Merkezi İstanbul’da bulunan Çiğköfteciler Derneği Çiğ-Der’in Başkanı Ömer Turan Sincik Spor Kulübü’nü ziyaret ederek destek sözü verdi.

27.08.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi İstanbul'da bulunan Çiğköfteciler Derneği Çiğ-Der'in Başkanı Ömer Turan Sincik Spor Kulübü'nü ziyaret ederek destek sözü verdi.

Sincik Gönüllüleri Derneği tarafından 2 yıl önce kurulan Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü kurulduğu yıl çıktığı tüm maçları kazanarak 2. Amatörden 1. Amatöre yükselmiş, geçtiğimiz sezon ise, Adıyaman 1. Amatör B grubunda 4. Sırada tamamlamıştı. Sincik Gönüllüleri Spor Kulübünü ziyaret eden Çiğ- Der Başkanı Ömer Turan, Kulüp Başkanı Ziya Azgın, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularla bir araya gelerek Sincik spor'a İşadamı Ömer Turan olarak destek vereceğini söyledi. Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü'ne başarı dileklerinde bulunan Ömer Turan, "Burada geçlerimize sporu sevdirmek amacıyla bir kulüp kurulmuş, başkanımız ve yönetimi bir gayret ve çaba içerisindeler. Elimizden geldiği kadar şahsım adına katkı sunmaya hazırım. Sincik varsa bizde her zaman varız, Sincik'in başarılı olmasını diliyoruz. Sporcu kardeşlerime gayret ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl şansız bir dönem geçirdiler, bir kaza geçirdiler, kendilerine geçmiş olsun diyoruz. İnşallah bu yıl daha iyi bir sezon geçireceklerini ümit ediyoruz. Gençlerimizle daha önce bir araya gelmiştik, kendileri de destek istemişlerdi, bizde eğer bir çaba varsa destek oluruz demiştik. Ben kendilerine başarılar diliyorum, başkanımızı derneğimize davet ediyorum. Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yapacağımız değerlendirme sunucunda, dernek olarak kulübümüze nasıl bir katkı sunabileceğimize karar vereceğiz" dedi.

Çiğ- Der Başkanı Ömer Turan'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü Başkanı Ziya Azgın, " Kulüp olarak amacımız gençleri sporla tanıştırmak ve yetenekleri doğrultusunda yetişmelerini sağlamaktı. Bu amaç doğrultusunda iki yıldır faaliyet gösteren kulübümüz, geçlerimize sporu sevdirmeyi ve kütü alışkanlıklardan uzak tutmayı başarmıştır. İlçemizde yapımı devam eden kapalı spor salonumuzun hizmete girmesi ile birlikte farklı spor dallarında da faaliyet göstereceğiz. Amacımız gençlerimizin boş zamanlarını kahve köşeleri yerine spor yaparak geçirmelerini ve kardeşlik bağının güçlenmesini sağlamaktır. Sincik Gönüllüleri olarak Sincik'e gönül veren siz değerli işadamlarımız başta olmak üzere herkesin desteklerini beklemekteyiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğder Başkanı Turan'dan, Sincik Spor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement