Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu, Açılışa Gün Sayıyor - Son Dakika
Yerel

Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu, Açılışa Gün Sayıyor

Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu, Açılışa Gün Sayıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Çiğli Belediyesi tarafından projelendirilen, iç ve dış tüm çalışmaları tamamlanan Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu, çevre düzenlemesinin tamamlanmasının ardından Çiğli halkının hizmetine girecek.

26.03.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Çiğli Belediyesi tarafından projelendirilen, iç ve dış tüm çalışmaları tamamlanan Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu, çevre düzenlemesinin tamamlanmasının ardından Çiğli halkının hizmetine girecek.

Çiğli Belediyesi tarafından projesi hazırlanan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin maddi desteği ile tamamlanan, Çiğli'nin ilk çok amaçlı kapalı spor tesisleri açılışa gün sayıyor. Çalışmaları sık sık yerinde inceleyen ve bir an önce tamamlanması için gerekli çalışmalara yön veren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, sporun her branşına hizmet edecek olan spor salonunda her türlü çalışmanın büyük bir titizlikle yürütüldüğünü kaydetti. İç parke döşemelerinden seramik döşemelerine, ışıklandırma çalışmalarından tribünlere kadar bütün detayları düşünülen tesisin, son olarak yapılacak çevre düzenlemesi çalışmasıyla hizmete açılması bekleniyor. Voleybol, basketbol başta olmak üzere birçok branşta hizmet verecek olan Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu, vatandaşların sportif çalışmalarının gerçekleştirilmesi anlamında çok önemli bir amaca hizmet edecek. Halkın yoğun olarak talep ettiği spor salonu, 2 bin metrekarelik alanda, yaklaşık bin 500 kişilik izleme kapasitesiyle Çiğlili vatandaşlara hizmet verecek. Beceri kursu salonlarının da bulunacağı proje Çiğli'de yaşayanlara hizmet vermek için gün sayıyor.

"AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ"

Belediye olarak açılışına gün saydıkları Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu için çok heyecanlı olduklarını ve ilçenin her mahallesinde bir spor salonu yapmayı çok istediklerini belirten Başkan Hasan Arslan, "Sporla gelişen Çiğli hayallerimizden biriydi. Sağlıklı yetişen nesiller hedefiyle çıktığımız bu yolda, gençlerimizin yeteneklerini geliştirebilecekleri, iyi koşullarda spor yapabilecekleri modern spor salonları inşa ediyoruz. Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonumuzda böyle salonlarımızdan biri olup, İzmir Büyükşehir Belediyemizin çok değerli katkılarıyla yapılmıştır. İç ve dış bütün çalışmaların titizlikle yürütülmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik ve yapılma aşamasına ait hiçbir şeyi atlamadan düzenli aralıklarla kontrolünü gerçekleştirdik. Halkımızın birçok ihtiyacına cevap verecek, iyi şartlarda spor yapılmasına imkan veren bir spor salonumuz oldu. Çevre düzenleme çalışmalarının ardından en kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz spor salonumuz için şimdiden sabırsızlandığımızı belirtmek isterim. Gönlümüz her mahallemize bir spor salonu yapılmasından yana. Bu anlamda elimizden gelen her şeyi yapmaya, Çiğli'ye en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Sporcu ve spora yönelik yatırımlarımız devam edecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu, Açılışa Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement