Çiğli'de Başkan Arslan'dan Genç Futbolculara Destek - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Başkan Arslan'dan Genç Futbolculara Destek

Çiğli\'de Başkan Arslan\'dan Genç Futbolculara Destek

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, bölge şampiyonu olarak Balıkesir’de yapılacak U16 Ligi Türkiye elemelerine katılacak olan Güzeltepe Futbol takımına başarılar dileyerek, finallere yolculadı.

12.06.2014 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, bölge şampiyonu olarak Balıkesir'de yapılacak U16 Ligi Türkiye elemelerine katılacak olan Güzeltepe Futbol takımına başarılar dileyerek, finallere yolculadı.

Türkiye'den 65 ilden 108 takımla oynanan U16 Liginde rakiplerini eleyerek finallere kalmayı başaran Güzeltepe Spor Kulübü'nün futbolcuları ve yöneticileri maç öncesi Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile buluştu. 18 takımın yarışacağı finaller öncesi sporculara moral veren ve başarı dileklerini ileten Başkan Hasan Arslan sporcuların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Güzeltepe Spor Kulübü Başkanı Osman Oflaz da, bugüne kadar spor kulüplerine verdiği tesis ve malzeme yardımları için Başkan Arslan'a teşekkür etti.

SPOR KLÜPLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Güzeltepe Spor kulübünün ziyaretinden dolayı sporcular ve külüp yöneticilerini kutlayarak, bugüne kadar gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik etti ve finaller için iyi şanslar diledi. Çiğli'de sporun önemli bir yaşamsal ihtiyaç olduğuna değinen Başkan Arslan, "Çiğlililer futbol başta olmak üzere birçok spor dalıyla yakından ilgilidir. Güzeltepe Spor'un şampiyonluk başarısı bizim için taktire değer bir başarıdır. Çiğli Belediyesi her zaman spor ve sporcunun yanındadır, olmaya da devam edecektir. U16 sporcularına finallerde başarılar diliyorum. Sporcularımıza ve klüplerimize güvenimiz tam" dedi.

FİNALLER BUGÜN BAŞLADI

Güzeltepe Spor'un da katıldığı U16 Türkiye Şampiyonası 29 Mayıs-1 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Oldukça çekişmeli geçen maçlarda İzmir ve bölge şampiyonluğunu Güzeltepe Spor elde etti. Balıkesir'de bugün başlayan (12 Haziran) ve 15 Haziran'da sona erecek finallerde ise 18 takım şampiyonluk için yarışacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Başkan Arslan'dan Genç Futbolculara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement