Çiğli'de Başkan Arslan İşi Sıkı Tutuyor - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Başkan Arslan İşi Sıkı Tutuyor

Çiğli\'de Başkan Arslan İşi Sıkı Tutuyor

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Uğur Mumcu Mahallesi’nde hizmete giren yeni şantiye binasında teknik birimlerin çalışmalarını denetledi.

26.06.2014 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Uğur Mumcu Mahallesi'nde hizmete giren yeni şantiye binasında teknik birimlerin çalışmalarını denetledi. Birim müdür ve amirleriyle toplantı yapan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, yeni binada yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

16 bin 500 metrekarelik alanda kurulan yeni şantiye binasının faaliyete başlamasının ardından; fen, temizlik, park ve bahçeler müdürlükleri birimlerinin çalışanlarını yerinde inceleyen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara hız verdi. İşçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan binada araç bakım üniteleri, konteyner, bank gibi malzemelerin üretim atölyeleri, yemekhane, fitness salonu, duşlar, soyunma odaları, çay ocağı, toplantı salonu, doktor, berber ve sendika odalarını tek tek gezen ve eksikleri not eden Başkan Hasan Arslan, personelden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

İYİ BİR EKİP ÇALIŞMASI SAĞLANACAK

Çiğli Belediyesi tarafından hizmetlerin daha verimli ve kaliteli hale getirilmesi amacıyla projelendirilen İzmir'in en donanımlı ve modern şantiyesi artık yeni yerinde, personeliyle Çiğlili vatandaşlara hizmet götürecek. Binadaki birimleri tek tek gezerek personelle görüşen Başkan Hasan Arslan, "İzmir'in en donanımlı ve modern şantiye binasında görev yapan belediye personelimizin daha iyi koşullarda hizmet vermesini istiyoruz. Vatandaşa en iyi hizmeti vermenin yolunun personelimizin sağlıklı bir ortamda çalışmasından geçtiğini biliyoruz. İnanıyoruz ki çalışan arkadaşlarımız için de güzel bir motivasyon kaynağı olacak. Çok iyi bir ekip çalışmasının yürütüleceğine inanıyorum. Yeni yerimizde çok daha verimli ve kaliteli hizmet üretmeye başladık" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Başkan Arslan İşi Sıkı Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement