Çiğli'de Engelli Gençlerin Tartan Pist Sevinci - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Engelli Gençlerin Tartan Pist Sevinci

Çiğli\'de Engelli Gençlerin Tartan Pist Sevinci

İzmir’in Çiğli ilçesinde faaliyet gösteren Vasfiye Orhan Akyıldız Zihinsel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bahçesine yapılan tartan pist, engelleri öğrencilerin hazırladığı eğlenceli bir törenle açıldı.

22.10.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çiğli ilçesinde faaliyet gösteren Vasfiye Orhan Akyıldız Zihinsel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin bahçesine yapılan tartan pist, engelleri öğrencilerin hazırladığı eğlenceli bir törenle açıldı.

Çiğli ilçesinde, Vasfiye Orhan Akyıldız Zihinsel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin bahçesine yapılan tartan pistin açılışı için eğlenceli bir tören düzenlendi. Engelli gençlerin hazırladığı program, büyük beğeni topladı. Engelli gençler, tango ve halk oyunları gösterilerini başarıyla sergiledi.

Her zaman engellilerin yanında olduklarını belirten Başkan Hasan Arslan, "Bu merkezimiz önemli bir alanda yıllardır hizmet veriyor. Burada, engellilerin hem eğitim aldıkları hem de birbirleriyle sosyalleştikleri çok önemli bir hizmet veriliyor. Belediye olarak eksiklerin giderilmesi noktasında her zaman yanlarında olduk. Büyükşehir belediyemiz de okulumuza önemli bir katkı sundu. Artık engelliler bahçede rahatça yürüyüp koşabilecekler. Çiğli Belediyesi olarak da bizlere düşen ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu

Törene, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan ile engelli yakınları da katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Engelli Gençlerin Tartan Pist Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement