Çiğli'de Halk Günleri Tamgaz Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Halk Günleri Tamgaz Sürüyor

Çiğli\'de Halk Günleri Tamgaz Sürüyor

Çiğli Belediyesi tarafından her Salı düzenlenen halk günleri tüm hızıyla devam ediyor.

16.07.2014 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli Belediyesi tarafından her Salı düzenlenen halk günleri tüm hızıyla devam ediyor. Çiğlili vatandaşlar iki saat boyunca dertlerini Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a bizzat iletiyorlar.

Çiğli Belediyesi halk günleri vatandaşın yoğun ilgisiyle düzenlenmeye devam ediyor. Başkan Hasan Arslan, her Salı başkan yardımcıları ve tüm müdürleri ile vatandaşı dinliyor. Her Salı saat 10.00 - 12.00 saatleri arasında yapılan halk gününde Çiğli halkı, mahalle sorunlarını, çevrelerindeki sıkıntıları ve kişisel taleplerini iletiyorlar. Başkan yardımcıları ve müdürler kendi birimlerini ilgilendiren sorunları bizzat takip ederek, sorunlara anında çözüm üretmeye çalışıyorlar.

Çiğli'de yaşayan halkın güncel sorunlarına çözüm bulma noktasında yararlı, hızlı ve güvenilir bir yöntem olan halk günü buluşması, işsizlikle mücadelede de yeni bir dönemin simgesi haline geldi. İlçedeki işsizliğin giderilmesi noktasında yoğun çaba harcayan ve bu amaçla belediye İŞKUR birimine büyük önem veren Başkan Hasan Arslan'a en çok iletilen sorunların başında ise iş talebi geliyor. İzmir'deki fabrikalar ve işletmelerin işçi ararken Çiğli Belediyesi'nin bu imkanından faydalanması nedeniyle gelen iş taleplerinin çoğuna yanıt veriliyor.

Çiğli'deki işsizlik sorununa çözüm noktasında yeni bir döneme girildiğini, belediyelerin tek başına bütün işsizlere iş bulma imkanının olmadığını ve bu sebeple mutlaka kurumlar arası iş birliğine gerek olduğunun önemine dikkat çeken Başkan Hasan Arslan, belediye olarak bu işi başardıklarını söyledi. Bu konuda daha fazla çalışma yürütülmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Arslan, "Bizler İŞKUR hizmet birimi sayesinde 245 kişiye iş bulma imkanı sağladık. Gönül ister ki bu sayı çok daha büyük rakamları bulsun. Halkımızın sorunlarına duyarlıyız ve onların sorunlarını direkt bana iletecekleri bir hizmeti, halk günü vasıtasıyla yerine getiriyoruz. Halkımızdan en çok iş bulunması yönünde talepler geliyor. Bizim herkesi kendi bünyemizde çalıştırma şansımız yok. Biz de bu yolla halkımızın iş bulmasına aracılık ediyoruz. O kadar çok talep var ki, hepsine yanıt vermek için canla başla çalışıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Halk Günleri Tamgaz Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement