Çiğli'de Hizmetin Yeni Adı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Hizmetin Yeni Adı Açıklaması

Çiğli\'de Hizmetin Yeni Adı Açıklaması

Çiğli Belediyesi çözüm odaklı yürüttüğü çalışmalarından birini daha hayata geçirdi.

10.06.2014 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli Belediyesi çözüm odaklı yürüttüğü çalışmalarından birini daha hayata geçirdi. Beyaz Masa, Çiğlili vatandaşlara belediye hizmetleri konusunda büyük kolaylıklar sunuyor.

Çiğli Belediyesi yeni dönem projelerine birisini daha ekledi. Temelinde bir halkla ilşkiler hizmeti olan Beyaz Masa, Çiğli'de yaşayan vatandaşların belediye hizmetlerini daha hızlı, yerinde ve kaliteli bir şekilde almasını kolaylaştıran bir hizmet olarak göze çarpıyor. Çiğli'de yaşayan her bireyin belediyede beklemeden, hızlı bir şekilde hizmet alması hedefleniyor. Hangi konuda nereye, ne zaman ve nasıl başvuru yapılmasına ilişkin ilk yönlendirmenin yapıldığı Beyaz Masa'nın, belediye ile halk arasında kaynaşmayı tesis etmesi sağlanacak. Beyaz Masa hizmeti şimdiden Çiğlili vatandaşlardan tam notu almış durumda.

"GÜLÜMSEYEN VE GÜLÜMSETEN BİR HİZMET DÖNEMİ"

Çiğli'de yaşayan herkesin sorun, istek ve taleplerinin belediyelerce dikkate alınıp hızlı bir şekilde yerine getirilmesinin gerekliliğine inandığını söyleyen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, vatandaşın belediye ve hizmetlerinden rahat ve kolay bir şekilde yararlanabilmesini istediklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın ne sorunu varsa anında ona yardımcı olabilecek yararlı bir projeyi daha hayata geçirdik. Somurtkan değil, gülümseyen ve gülümseten bir Beyaz Masa hizmeti sunuyoruz. Amacımız onların belediye hizmetlerinden daha hızlı ve kolay bir şekilde yararlanabilmelerini sağlamak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Hizmetin Yeni Adı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement