Çiğli'de Nostalji Turnuvası'nın Final Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Nostalji Turnuvası'nın Final Töreni Yapıldı

Çiğli\'de Nostalji Turnuvası\'nın Final Töreni Yapıldı

İzmir’in Çiğli ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Nostalji Masterler Dostluk Futbol Turnuvası’nın final töreni gerçekleştirildi.

10.02.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çiğli ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Nostalji Masterler Dostluk Futbol Turnuvası'nın final töreni gerçekleştirildi.

Çiğli Belediyesi tarafından bu yıl 5. düzenlenen 'Geleneksel Nostalji Masterler Dostluk Futbol Turnuvası'nın ödül töreni gerçekleştirildi. A ve B gruplarında toplamda 30 takımdan 750 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuva, yoğun ilgi gördü. Turnuvanın final töreninde ise, dereceye girenlere ödülleri verildi. Turnuvada birinci Gümrük Masterler, ikinci Egekent Masterler, üçüncü ise Çiğli Halk Eğitim Masterler oldu. Düzenlenen ödül törenine, Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler, muhtarlar, dernek yönetici ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, nostalji futbol turnuvalarının ayrı bir anlamı ve önemi olduğunu ifade ederek, "Nostalji dostluk turnuvalarımız sayesinde birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirici bir projeyi daha hayata geçirebilme şansı yakaladık. Bu anlamda turnuvaya katılan bütün takımlarımıza, düzenleme komitemize, hakem ve görevlilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette bu turnuvanın bir birincisi olacaktı; ama bizim gönlümüzde bütün takımlarımız emeklerinden ve katkılarından ötürü birincidir. Göstermiş oldukları sabır ve performanstan dolayı onları bir kez daha tebrik ediyorum. Böylesine güzel bir atmosferde, dostluğun, kardeşliğin egemen olduğunu görmek bizleri hem onurlandırdı hem de mutlu etti. Devamını getireceğimizden kuşkunuz olmasın. Her yıl başvurular artarak devam ediyor. En iyi koşullarda yapılacak bir turnuvayı daha hayata geçirebilmek için şimdiden heyecanlanıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Nostalji Turnuvası'nın Final Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement