Çiğli'de Sanat Kurslarına Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Sanat Kurslarına Büyük İlgi

Çiğli\'de Sanat Kurslarına Büyük İlgi

Çiğli Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde bağlama, gitar ve halk oyunları kursları ilk kayıtlarıyla Ağustos ayından itibaren derslere başladı.

15.09.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde bağlama, gitar ve halk oyunları kursları ilk kayıtlarıyla Ağustos ayından itibaren derslere başladı.

Çiğli Halk Eğitim Müdürlüğü'nce görevlendirilmiş, alanlarında uzman eğitmenler öncülüğünde verilen dersler için Çiğli Belediyesi'nde özel derslikler oluşturuldu. Ağustos ayından bu yana halk oyunları, gitar ve bağlama branşlarında hizmet verilen kurslarda kursiyerler; bağlamada haftanın 3 günü Murat Onat tarafından, gitarda ikişerli gruplarda İnan Bozkurt tarafından ve halkoyunlarında haftanın iki günü folklor eğitmeni Fulya Yücel tarafından eğitim görüyor. Var olan kayıtlar dışında talep olduğu sürece yeni sınıflar açılabilecek.

Çiğli halkı için daha yapacakları birçok hizmet olduğunu hizmetlerin de vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Birçok faaliyetimizi aynı anda gerçekleştiriyoruz. Çiğli'ye yararlı olabilecek birçok projeyi hayata geçirdik geçirmeye de devam ediyoruz. Resim kurslarımızın yanında bağlama, halk oyunları ve gitar kurslarımızı da Çiğli halkı ile buluşturduk. Eğitmenlerimizin hepsi kendi alanlarında deneyimliler. Buradan Çiğli Halk Eğitim Müdürlüğümüze de teşekkürlerimi sunuyorum. Çok başarılı bir iş birliği projesidir. Bu konuda ihtiyaç duyan herkes için iyi bir fırsat yarattık. Bu fırsatları her dönem sunmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Sanat Kurslarına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement