Çiğli'de Yaz Spor Okulları Açıldı - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Yaz Spor Okulları Açıldı

Çiğli\'de Yaz Spor Okulları Açıldı

Yüzlerce çocuk ve ailelerin katıldığı törenle Çiğli belediyesi yaz spor okulları açıldı.

04.07.2014 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzlerce çocuk ve ailelerin katıldığı törenle Çiğli belediyesi yaz spor okulları açıldı. Minik sporcuları yalnız bırakmayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, öğrencilere başarılar diledi.

Çiğli Belediyesi'nin çocuk ve gençlere yönelik yürüttüğü spor faaliyetleri çerçevisinde yaz spor okulları açılışı bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Sporun gençler tarafından rağbet gören bir ilgi alanı haline gelmesi için çalışmalar yürüten Çiğli Belediyesi bu yıl da yaz spor okullarını açtı. Törende velilerin yanı sıra spor kulübü yöneticileri de hazır bulundu. Belediye spor kulübü tarafından yürütülen yaz spor okullarında futbol ve taekwondo dallarında, 7- 14 yaş öğrenciler kabul ediliyor. Futbol kursiyerleri haftanın 2 günü Çiğli Belediyespor tesislerinde, taekwondo öğrencileri ise Belediye binasında bulunan taekwondo salonunda antrenman yapıyorlar. Futbol ve taekwondo kursuna katılmak isteyenler için ise kayıtlar sürekli açık tutuluyor.

BAŞKAN ARSLAN ÇOCUKLARLA ŞAKALAŞTI

Büyük bir heyecan ve coşkunun yaşandığı törende çocuklarla şakalaşan ve onlara başarılar dileyen Başkan Hasan Arslan, spora gençlerin ilgi duymasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek, bu ilgi ve alakayı geliştirebilecek her türlü projeyi destekleyeceklerini belirtti. Başkan Arslan, gençlerin kötü alışkanlıklar edinmesinin önünde büyük bir engel olup, sosyal ve fiziksel gelişimlerine büyük katkılar sunan spor faaliyetlerinin belediyelerce desteklenmesinin önemine vurgu yaptı.

Ne yapıyorlarsa çocukları düşünerek yaptıklarını belirten Başkan Hasan Arslan, "Geleceğimizin umudu çocuklarımızın sosyalleşmesinde çok büyük bir rol üstlenen sportif faaliyetler, onların fiziksel gelişimlerine fayda sunduğu gibi, yeni arkadaşlık ve dostluklar geliştirmesine de yardımcı olur. Burada sportmen ve kültürlü, yaşama sımsıkı bağlanmış, sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmiş çocuklar yetiştireceğiz. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Küçük sporcularımızı da desteklemeyi ihmal etmiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Yaz Spor Okulları Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement