Çiğli'de Yaz Spor Okullarında Büyük Buluşma - Son Dakika
Yerel

Çiğli'de Yaz Spor Okullarında Büyük Buluşma

Çiğli\'de Yaz Spor Okullarında Büyük Buluşma

İzmir’in Çiğli ilçesinde, yaz spor okullarında eğitim gören öğrenci ve aileleri, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın da katıldığı bir organizasyonla bir araya geldi.

19.08.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çiğli ilçesinde, yaz spor okullarında eğitim gören öğrenci ve aileleri, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın da katıldığı bir organizasyonla bir araya geldi.

Çiğli ilçesinde, 8-15 yaş grubu öğrencilerin kabul edildiği yaz spor okullarında basketbol, futbol, voleybol ve taekwondo branşlarında kurs gören bine yakın çocuk ve aileleri düzenlenen organizasyonda buluştu. Etkinliğe, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve meclis üyeleri de katıldı. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği programda, çeşitli gösterilerde sergilendi.

Yaz spor okullarının oldukça anlamlı bir fırsat olduğunu belirten Başkan Arslan, sporun boş zamanın değerlendirilmesi için oldukça önemli bir aktivite olduğunu söyledi. Arslan, "Çiğli Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımıza uygun çok önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu kurslara katılan çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerine bize güvendikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu sayede çocuklarımız boş zamanlarını sokaklarda harcamıyor, kötü alışkanlıklar edinmiyor; teknik hocalarımızın nezaretinde yaz spor okullarına katılmış oluyorlar. Bu sene de yoğun ilgiden çok memnunuz. Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız istedikleri branşlarda, iyi şartlarda, iyi bir ortamda spor yapma imkanı yakalıyorlar. Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi "Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur", bu yüzden sporun çocuklarımızın hayatında olmasını çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı bir yaşam alışkanlığı edinmesine kurslarımız sayesinde biz de katkı sunuyoruz. Yaz spor okulları projemizi önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Hatta bu uygulamamızı kışında devam ettirmek istediğimizi belirtmek istiyorum, bu konuda çalışmalar devam ediyor. Son olarak bütün velilere ve katılan sporcu gençlerimize tekrar teşekkür ediyor, onlar için yapacağımız daha birçok projede buluşmak dileğiyle" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'de Yaz Spor Okullarında Büyük Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement