Çiğli'nin Ak Kadınlar'ı Dere-Tepe Seçim Turunda - Son Dakika
Yerel

Çiğli'nin Ak Kadınlar'ı Dere-Tepe Seçim Turunda

Çiğli\'nin Ak Kadınlar\'ı Dere-Tepe Seçim Turunda

AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı, var gücü ile 30 Mart'taki yerel seçimlere hazırlanıyor.

16.01.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı, var gücü ile 30 Mart'taki yerel seçimlere hazırlanıyor. Partinin Kadın Kolları'na mensup hanımlar, dere-tepe demeden Çiğli'yi karış karış geziyor. Gerçekleştirilen ev ziyaretlerine, partinin belediye başkan aday adaylarının eşleri de katılıyor. Onlardan biri de aday adayları arasında ismi öne çıkan Adnan yılmaz'ın eşi Filiz Yılmaz.

Çiğli'nin Yakakent, Harmandalı, Küçükçiğli ve Uğur Mumcu mahallelerinde ev ziyaretleri yapan Çiğlili AK Kadınlar, ilçe halkından büyük teveccüh görüyor. Evlere buyur edilen AK Parti Kadın Kolları'na mensup partililer, hem hane halkının sıkıntı ve dertlerini dinliyor, hem de AK parti'nin İzmir ve Çiğli projelerini anlatarak oy istiyor.

AK Partili kadınlara eşlik eden aday adaylarından eski ilçe başkanı Adnan Yılmaz'ın eşi Filiz Yılmaz, ziyaret ettikleri mahallelerde Çiğlililerin kendilerine büyük sevgi gösterisinde bulunduğunu ifade ederek, "Kimi zaman evlerde hastalar olabiliyor. Biz onları da ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Böylece bir görevi de ifa etmiş oluyoruz. Eşlerimiz sahada mücadele ederken biz de onlara sahada destek oluyoruz. 30 Mart'a kadar Çiğli'de girmedik ev çalmadık kapı bırakmayacağız. Sohbetlerimizde hemşehrilerimiz bizden hep belediye hizmetlerinin yetersizliğinden yakınıyor. Biz de kendilerine AK Belediyeciliği anlatıyoruz. İnşallah 1 Nisan sabahı Çiğli Belediyesi'ne AK Parti bayrağını dikecek ve Çiğlimiz'de yerel hizmet atağını başlatacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'nin Ak Kadınlar'ı Dere-Tepe Seçim Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement