Çiğli'nin Geleceğini Çiğlililerle Kuracağız - Son Dakika
Güncel

Çiğli'nin Geleceğini Çiğlililerle Kuracağız

Çiğli\'nin Geleceğini Çiğlililerle Kuracağız

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

24.02.2014 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun ilçe temaslarını sürdüren Yılmaz, Çiğli Güzeltepe Mahallesi Esentepe Camisi'nde vatandaşlarla beraber kıldığı Cuma namazının ardından mahalle esnafıyla bir araya geldi.

Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı'nın da eşlik ettiği ziyaretler sırasında esnafın sorunlarını dinleyen, çözüm geliştiren Yılmaz, "Artık Çiğli halkı, parti ve belediye kapılarında çile çekmeyecek. Okulsa okul, yolsa yol, ulaşımsa ulaşım. Çocukluğumdan beri hayalim doğup büyüdüğüm ilçeme hizmette bulunmak. O hayalleri beraber gerçekleştireceğiz'' dedi.

GÜCÜMÜZÜ SADECE HALKIN YARARINA KULLANIRIZ

Çiğli Güzeltepe Mahallesi temaslarının ardından AK Parti Çiğli İlçe Binası'nda geleneksel hale gelen 'halk günü' toplantısı gerçekleştiren Adnan Yılmaz, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Çiğlililerin sorunlarını dinleyen, anında çözümler üreten Yılmaz, ilçede yönetime geldiğinde devletin tüm imkanlarını halktan yana kullanacağını söyledi. "Biz halk günleri toplantısını seçim için yapmıyoruz. Sadece ve sadece vatandaşa hizmet etmek için yapıyoruz" diyen Yılmaz, seçildiği takdirde makam kapısının her zaman Çiğlililere açık olacağını ifade etti. Yılmaz şunları söyledi;

"Artık Çiğli halkı, parti ve belediye kapılarında çile çekmeyecek. Okulsa okul, yolsa yol, ulaşımsa ulaşım, camiyse cami… Sonuç olarak bütün sorunlarınızı çözeceğiz. Girmedik ev, çalmadık kapı bırakmayacağız. Sorunları yerinde tespit ederek gücümüzü halkın yararına kullanacağız. Tek bir derdim olacak, o da sadece ve sadece hemşerilerimin sorunlarını çözmek ve isteklerini yerine getirmek. Rant peşinde değiliz ve asla da olmayacağız.''

EN BÜYÜK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUM

Bir vatandaşın "Seçimden sonra da lütfen bize destek olun. Sizin desteğinize ihtiyacımız var'' şeklindeki isteği hakkında düşüncelerini dile getiren AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, "En ufak bir şüpheniz olmasın. Asıl sorumluluğumuz seçimden sonra başlıyor.

Çocukluğumdan beri kurduğum bir hayal vardı. Doğup büyüdüğüm ilçeme hizmette bulunmak. O hayalleri inşallah beraber gerçekleştireceğiz'' ifadelerini kullandı.

Adnan Yılmaz, son olarak Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasını ziyaret etti. Burada yetkililerle buluşan başkan adayı, kendileriyle bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretini noktaladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çiğli'nin Geleceğini Çiğlililerle Kuracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement