Cihan Saraç Yoğun Tempo ile Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Cihan Saraç Yoğun Tempo ile Gezilerine Devam Ediyor

Cihan Saraç Yoğun Tempo ile Gezilerine Devam Ediyor

AK Parti Sakarya Milletvekil Aday adayı Cihan Saraç temayül yoklaması sonrasında yoğun tempo ile ziyaretlerine devam ediyor.

03.03.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekil Aday adayı Cihan Saraç temayül yoklaması sonrasında yoğun tempo ile ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, bu kez MÜSİAD Sakarya Şubesini ziyaret etti.

Tüm aday adaylarına başarılar dileyen MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç, MÜSİAD'ın dik duruşuyla vizyon ortaya koyan, bardağın sadece boş tarafına değil, dolu tarafına da bakan, eleştirici değil, yapıcı bir kurum olarak siyaset üstü bir dernek olduğunu vurguladı. Başkan Genç,"MÜSİAD olarak yönetmeyi değil, bu şehri yönetecek kişilerin projelerine yardımcı olmak için var olan kuruluşuz" dedi. MÜSİAD Yönetimi olarak bütün aday adaylarına eşit mesafede olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti.

'Herşey Türkiye İçin' diyerek yola çıkan AK Parti'nin kurucular kurulu üyeleri arasında da önemli sayıda müstakil sanayici ve işadamının yer aldığını hatırlatan AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç "Maalesef Türkiye'de iş dünyası geçmiş dönemlerde demokrasiye yeterince sahip çıkamadılar. Türkiye zor dönemlerden geçerken belli iş çevreleri özgürlüklerden yana tavır alamadı. MÜSİAD zor zamanda konuşmayı başarmış her zaman demokrasiden yana tavır almıştır. MÜSİAD Şube Başkanlığı'nı devralan Ahmet Genç ve yönetimine bir kez daha hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç ise, milletvekili olma yolunda Cihan Saraç a başarılar diledi.

SARAÇ'TAN FERİZLİ BELEDİYESİNE ZİYARET

AK Parti Sakarya Millet vekili Aday Adayı Cihan Saraç Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'u makamında ziyaret etti.

Milletvekili Aday Adayı Saraç "AK Parti Türkiye'nin vizyon partisidir. 2023 Hedefleri olan bir başka parti gösteremezsiniz. Türkiye Ak Parti ile şahlanıyor. Partimiz adına, Ülkemiz ve Sakaryamız için çıktığımız bu yolda seçmen için var olduğumuzu asla ve kat'a unutmayacağız. Allah'ın bize bu ulvi görevi tevdi etmesi halinde, Sakarya'da ilki yaşatacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, çıktığı bu hayırlı yolda Cihan Saraç'a başarılar dilerken, Başkanı Ahmet Soğuk " Genç milletvekili aday adayımız. Bu yaşta böylesi ulvi bir göreve talip olma cesareti gösterdiği için ben Saraç kardeşimi kutluyorum. Allah yolunu açık etsin" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihan Saraç Yoğun Tempo ile Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement