Cihanbeyli AK Parti Gençlik Kollarından Kitap Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli AK Parti Gençlik Kollarından Kitap Kampanyası

Cihanbeyli AK Parti Gençlik Kollarından Kitap Kampanyası

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde, AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından uygulanan “Bir Kitap Bin Umut” projesi kapsamında ilçede ve mahallelerde bulunan okullara kitap desteğinde bulunmaya hazırlanıyor.

09.05.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde, AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından uygulanan "Bir Kitap Bin Umut" projesi kapsamında ilçede ve mahallelerde bulunan okullara kitap desteğinde bulunmaya hazırlanıyor.

Bütün mahallelerde tespitte bulunup okullara kitap desteğinde bulunacaklarını ifade eden Cihanbeyli AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yıldız, "AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı olarak 'Bir Kitap Bin Umut' diye bir kampanya tertipledik. Bu kapsamda kitapsız kütüphane, kütüphanesiz okul, kitap okumayan çocuk kalmasın istedik. En önemli değerlerimiz olan çocukların daha fazla okumaları için çocuk eğitimi kampanyasına biz de destek veriyoruz. Çocukların kitap okuma alışkanlığının kazandırılması, okuyan ve sorgulayan gençlerin yetişmesini amaçlayan ak gençlik olarak bu kampanyamıza herkesin destek olmasını bekliyoruz" dedi.

"Bir Kitap Bin Umut" Projesi kapsamında kitapların AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanlığında toplanacağını belirten Yıldız, 30 Haziran'a kadar kitapların toplanıp dağıtılacağını ifade etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli AK Parti Gençlik Kollarından Kitap Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement