Cihanbeyli Belediyesi'nden "Hoşgeldin Bebek" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli Belediyesi'nden "Hoşgeldin Bebek" Kampanyası

Cihanbeyli Belediyesi\'nden "Hoşgeldin Bebek" Kampanyası

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi, ilçede yeni doğan her bebeğe “Hoş geldin Bebek” kampanyası kapsamında, Başkan Mehmet Kale’nin ağzından yazılan mektubun da yer alacağı hediye kutusu hediye edilecek.

26.03.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi, ilçede yeni doğan her bebeğe "Hoş geldin Bebek" kampanyası kapsamında, Başkan Mehmet Kale'nin ağzından yazılan mektubun da yer alacağı hediye kutusu hediye edilecek.

Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında başlatılan "Hoş geldin Bebek" kampanyası Cihanbeyli İlçe Devlet Hastanesi'nde doğan bebeklerin ilk hediyesi Cihanbeyli Belediyesi'nden olacak. Ailelere destek olmak amacıyla hazırlanan paketler içerisinde bir bebeğin temel ihtiyaçları bulunuyor. Cihanbeyli'yi geniş bir aile olarak gördüğünü dile getiren Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Biz ailemize her yönden sahip çıkıyoruz. Bu büyük aileye yeni katılan her çocuk bizim çocuğumuz ve onlar için hazırladığımız Hoş Geldin Bebek paketlerini ailelerine teslim ediyoruz. Gelecek neslimizin sağlıklı ve mutlu yaşamaları için bütün gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Proje kapsamında ziyaret edilen aileler, bu özel günlerde Cihanbeyli Belediyesi'nin yanlarında olduğu için mutluluklarını dile getirerek teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli Belediyesi'nden 'Hoşgeldin Bebek' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement