Cihanbeyli'de "Ak Parti 51. Danışma Meclisi" Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Politika

Cihanbeyli'de "Ak Parti 51. Danışma Meclisi" Toplantısı Yapıldı

Cihanbeyli'de AK Parti 51. Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

17.01.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cihanbeyli'de AK Parti 51. Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Cihanbeyli'de gerçekleşen AK Parti Danışma Meclisi toplantısına Konya milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Abdullah Ağralı, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cihanbeyli Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun ile İlçe teşkilatı üyesi partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun toplantıda yaptığı konuşmada, "2015 yılında Ülkemizin Milletimizin geleceği için 2 seçim atmosferini birlikte yaşadık bu seçimlerin ikiside inandığımız değerleri korumak adına çok önemliydi bizlerede bulunduğumuz bölgede o emanete sahip çıkmak düşüyordu bizlerde arkadaşlarımızla o emanete sahip çıkma adına canla başla çalıştık sıkıntı içinde mazlumlara, mağdurlara, Müslüman kardeşlerimize sahip çıkma adına çalıştık başarılı olduk" dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale de son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek, "Şehit düşen asker ve polislerimize başsağlığı diliyorum onlar için dua ediyorum. 1 Kasım seçimlerinde başarılı olduk. Cihanbeyli'de çok ciddi projelere imza attık, atmayada devam edeceğiz" diyerek Belediyenin 2016 yılında da önemli projeleri gerçekleştireceğini söyledi.

Konya AK Parti milletvekili Mustafa Baloğlu da 1 Kasım seçimlerinde vatandaşların desteği kadar ilahi bir lütfunda yaşandığına vurgu yaparak, "1 Kasım'daki seçimlerin sonucu olarak bizlerin, teşkilatlarımızın çalışması, vatandaşlarımızın bize yoğun teveccühü ama buradaki ilahi eli ve ilahi lütfu da hiçbir zaman unutmamak lazım. Bu Allah'ında bir lütfuydu. Cenabı Hakkın büyük yardımını da hiçbir zaman gözden çıkarmamak lazım" diye konuştu.

" Türkiye'nin önünün çok açık olduğunu" söyleyen, Baloğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tek parti iktidarı. Reformlar bütün hızıyla devam ediyor. Sayın Başbakanımız seçim alanında ne söz vermişse onların hepsini harfiyen yerine getirebilme için büyük bir çaba içerisinde. Hükümetimiz, meclisimiz büyük bir çaba içerisinde. Ama hepinizin gördüğü gibi ülkemizin başında bir terör belası var. Bu ülke büyürken, gelirken, ülkenin büyümesini gelişmesini istemeyen küresel güçlerin ülkemiz üzerinde terör adı altında, komşu ülkelerdeki operasyonlar adı altında ülkemizi karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunun sonuçlarını hepimiz görüyoruz, her gün şehit haberleri alıyoruz. O şehit ailelerinin evine düşen ateş aslında hepimizin evine düşüyor. Ama bu bir mücadele, bu pislikler bu ülkeden temizleninceye kadar bu mücadele devam edecek. İnşallah bu terörün kökünü hep birlikte kazıyacağız. Bunların hiç birisi bu ülkede bir daha hayat alanı bulamayacak. Onun için çok kararlı bir mücadele var. Bu mücadeleyi hep birlikte destekliyoruz"

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Cihanbeyli'de 'Ak Parti 51. Danışma Meclisi' Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement