Cihanbeyli'de Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Cihanbeyli'de Altyapı Çalışmaları

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, bu yıl 9 taşra mahalle ile 2 yaylada kanalizasyon sorununun ortadan kaldırılacağını söyledi.

04.01.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, bu yıl 9 taşra mahalle ile 2 yaylada kanalizasyon sorununun ortadan kaldırılacağını söyledi.

Kale, yaptığı açıklamada, altyapı, asfalt, imar, temizlik ve yeşil alan çalışmalarında önemli başarılar yakaladıklarını belirtti.

Bunun yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını ve ilçeye dev eserler kazandırdıklarını ifade eden Kale, yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük ilçesi olan Cihanbeyli'nin her noktasına eşit hizmet götürdüklerini ve bu konuda da örnek gösterildiklerini kaydetti.

Özellikle taşra mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarının çözümüne ve onların taleplerinin yerine getirilmesine yönelik faaliyetlerde bulunduklarını anlatan Kale, yeni büyükşehir yasasıyla mahalle hüviyeti kazanan eski beldelerden başlayarak tüm mahallelerin kanalizasyon probleminin kısa sürede çözüleceğinin müjdesini verdi.

KOSKİ tarafından 2016 yılı içerisinde Yapalı, Kelhasan, Karabağ, İnsuyu,Kırkışla,Ağabeyli ,Çöl,Hodoğlu ve Pınarbaşı Mahalleleri ile Yamanlar ve Hacı Hasan yaylalarına kanalizasyon hattı döşeneceğini açıklayan Başkan Kale, "Mahallelerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hizmet noktasında verdiğimiz gayretli çalışmalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere KOSKİ Genel Müdürümüze ve tüm Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür ediyorum" dedi.

Kale, Cihanbeyli Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalardaki temel hedeflerinin yaşam kalitesini yükseltmek ve ilçe halkının mutluluğunu sağlamak olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cihanbeyli'de Altyapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement